Бизнес история без опашка

Бизнес история без опашка

Какво по –свежо от лято, джаз фестивал и без чакане на опашка, а и дори не е небходимо да си на бара, за да си поръчаш напитката. Музика, енергия и вдъхновение.

Малката магия  този сезон идва със Speed.Bar. С услугата бързо, лесно и удобно можете да поръчате храни и напитки през мобилния си телефон. Дело е на Epay.

Всичко се случва само за няколко минути, докато се кефите с приятели на страхотните артисти на A to JazZ, при това без да се отделяте от компанията си! Системата е създадена за браузъра на смартфона ти (Android и iOS) и позволява поръчки и плащане с кредитна или дебитна карта онлайн в реално време.

 

Има и награди! Всеки, който е направил 3 броя валидни плащания на адрес https://atoz.speed.bar/ за всеки един от фестивалните дни (7, 8 или 9 юли 2017 г), участва за възможността да спечели iPhone7 в края на деня.

Още подробности в линка тук.

Enjoy.

 

***

Регистрирай се за безплатния бюлетин на Judway ТУК – с регистрацията получаваш безплатно и книжката ми „Аз съм радостта“

 

Ако темите за жените в бизнеса и продажбите ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група The World Of A Sales Woman във Facebook ТУК

 

 

 

Leave a Reply