Бъди блестяща

posted in: Life Thoughts | 0

Рокля: Силва Йорданова, Silva Atelier

Фото кредит: Мариана Гугалова – Guge

Грим: Константина Костова с Минерална козметика

Модел: Юлия Атанасова, Judway

Днешният пост посвещавам на увереността или липсата на такава. Мислих много по въпроса напоследък по различни поводи и един от тях бе филма “Гордост и предрасъдъци”, който макар и стар гледах съвсем наскоро. Ако не сте го видели още, препоръчвам ви го, засяга темата за доверието у себе си и увереността ни като жени – получаваме точно това за което сме готови и което позволим и изберем. И аз се подсетих: какво избирам, какво и как правя в живота си…заредих се и с благодарност за хората до мен.

Като жени, имаме навика често се оглеждаме в другите жени и се чудим как някои могат да бъдат така съвършени, а ние не. Странно е че се сравняваме толково много – с хора от екрана, от реалния живот. Твърде негативен поглед, от който само може да ни заболи. Лош навик, който не носи нищо добро.

Разбира се, не е необходимо да вървим с пърхащи криле по улиците и да крещим на околните колко много се харесваме и обичаме. Но не е  редно и всички да разбират колко не се харесваме.  Това само влошава нещата. По-препоръчително е да се отворим за нови перспективи и да се грижим за себе си, да потърсим и помощ.

А защо губим ценно време за сравнение, което няма никакво значение? Съществува толкова хубаво в живота, върху което да се фокусираме, вместо нон-стоп да се притесняваме и състезаваме.

Ето една значима визия – да сме блестящи, да сме личности с излъчване,  истински и щастливи. И с тези истина и щастие да се докосваме до всичко около нас. Познавам такива хора е обичам да съм в тяхното присъствие. Благодарна съм за тях.

Love,

Юлия Атанасова

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.