Всички се учим да обичаме това, което винаги сме били

posted in: Life Thoughts | 0

Спомням си, когато не знаех накъде отивам, накъде съм се насочила. Нямах представа какво ме чака. Нямах идея, че имам опции. Един от онези дни, които ми го припомнят. Ние създаваме собствената си реалност.
И това, което ме зарежда още повече, е че съм заобиколена от жени, които са оставили уплашените си версии и не ги е страх да разклатят лодката, да поемат риска. Раста и творя сред жени, които окуражават и насърчават към растеж и други жени.
Нищо никога няма да бъде съвършено. Животът не работи по този начин. Но ако се чувстваш добре в душата си, съвършенството започва да значи абсолютно нищо. Защото започваш да осъзнаваш, че всички просто се опитваме да се научим да обичаме това, което винаги сме били.
И така днес си седя и си правя списък на всички неща, които работя, правя, създавам – никак не са малко.
Колко щастливи сме, че живеем във време, в което „работата“ , която вършим може да е гориво за духа. В което мисията е целта, а сътрудничеството, добротата, състраданието, истината, креативността тайният сос.
Пожелавам на всички ни да сме смели, за да можем когато паднем, провалим се, зациклим, да сме още по-смели да се изправим, да се върнем. Заедно. Винаги заедно.
Love, Юлия

Ако темите за жените и хармонията ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група Woman Vibe – Живей.Твори. Повтори – във Facebook ТУК

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.