Всичко е енергия. Върни си силата.

posted in: Life Thoughts | 0

В живота  всичко е енергия. Знаеш го. Когато излъчваме енергията безгрижно, съзнателно и позитивно, ставаме по-силни, по-верни, по-чисти, по-големи…. ДА, силни.

 

А когато предадем енергията си несъзнателно, под натиск, или влезнем в ролята на жертва, или когато прекалим с чувство си на надоимък или задължение към другите… не ставаме по-силни. Обратното – тогава се изчерпваме, започваме да се вкоченяваме от страха.

 

Не искаш да срещаш само тези хора, от които ти се преобръща нещо в стомаха, нали?!. Просто стани по-голяма от тази ситуация.

Напомни си: Аз съм цялостна и силна.

 

Любовните песни, от които ти става лошо или да пееш вечно чуждата песен – върни си думите назад.

 

За всичките тези години, в които си се опитвала да накараш нещата да проработят, всички изречени молитви, танцуването върху яйчени черупки –  върни си думите назад – за всеки път, когато си желала да бъде различно от това което е – защото този период е минал.

 

За времето, в което си търпяла тихо измамата и неуважението, незряща за истинската щедрост на природата ти – отвори силата си и говори през пълнотата си …

 

Вземи си силата обратно, за да можеш да я използваш, като чудо. Защото, ако я оставиш просто да си се рее там, някой друг ще се включи в нея и ще се възползва. Да, така работят нещата.

 

Ти имаш силата. Може да си я оставила частично някъде. Но тя си е твоя завинаги. Отиди и си я вземи.

 

Love,

Юлия Атанасова

 

 

 

Ако темите за жените и хармонията ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група Woman Vibe – Живей.Твори. Повтори – във Facebook ТУК

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.