Групата The World Of A Salesaoman

Групата The World Of A Salesaoman

THE WORLD OF A SALESWOMAN

 

Здравей!

Аз съм Юлия, медия и маркетинг експерт съм, основател на мотивационния блог Judway. Работя в сферата на продажбите, маркетинга и рекламата вече 16 години.

Дълго търсих хобито си, защото вярвам, че в живота трябва да вършиш това, което обичаш. Само тогава мечтите се сбъдват. След много опити ми дойде и идеята да създам личен блог.

Така прескочих и от другата страна на проектите, като на създател, писател, ментор. Мисията ми е да вдъхновявам хората да откриват вътрешната си мъдрост и щастие, да постигат успеха, който желаят.

 

Judway стартирах, като експеримент през 2014 г., в блога документирам своето пътуване в търсене на радостта, щастието, баланса и мъдростта. И днес вече помагам и на други да променят професионалния си живот.

 

 

THE WORLD OF A SALESWOMAN

 

Какво е да си жена търговец?

 

Радвам се да споделя с вас чисто новата част от блога The World Of A Saleswoman. Да, по време на кариерата си се разраствах в бизнеса, но никога не спирах да се развивам като търовец. Била съм там – да работя с клиенти ежедневно, да обучавам екипи и търговци…

 

И знам как се чувствате като жена – търговец, защото съм го изживяла. Продажбите са трудна професия – и психически и физически и организационно.

 

Тайната е докато се занимаваме с продажби да създаваме и удовлетворяващо преживяване.

 

Затова се вълнувам  да ви поканя в групата The World Of A Saleswoman , в която споделям заедно с вас това преживяване лично, с желанието да ви вдъхновя, мотивирам, информирам.

 

Вярвам, че светът, в който живеем, всички продаваме всеки ден. Защо да не го правим с по-голяма мотивация и успех?

 

И така, сега да се върнем отново на въпроса – какво е да си  жена-търговец?

 

Да, може да бъде  и много трудно понякога, но може да бъде и вдъхновяващо.

 

Защо? Вероятно ще попитате веднага как толкова стресираща професия може да бъде мотивираща.

 

И да, може би си мислите, че съм леко луда да се чувствам по този начин, но това е истината. Обичам работата си, защото:

 

– Ме среща с много хора всеки ден

 

– Благодарение на нея съм запозната как функционира бизнеса

 

– Вършейки я – нещата в живота ми се случват.

 

Необходимо е да сме мотивирани, за да бъдем добри търговци. Ето защо работя много и върху себе си. Подхранвам ума си, грижа се за тялото и здравето си, намирам редовно време за моите хобита и хората, които обичам.

 

Постоянният стрес от търсене на нови клиенти е история, която оставих в миналото си.

 

Независимо, че винаги има трудни клиенти, с които да се справяме, преди много години по време на своя трансформиращ период в живота, избрах да се съсредоточа върху позитивното отношение и  решаването на проблемите за хората, на които помагам.

 

Така че, нека да започнем.  Заповядай в The World Of A Saleswoman!

 

Ето как:

 

Стани част от затворената група във Facebook ТУК

 

Регистрирай се за безплатния бюлетин на Judway ТУК – с регистрацията получаваш безплатно и книжката ми „Аз съм радостта“

 

Блог страницата с фото дневника ми (на английски език) можеш да преглеждаш ТУК

 

Каня те на 19 септември да сме заедно по време на семинара Продажбите – Избери да светиш! Виж повече ТУК , запиши се, като ми изпратиш потвърждение на infojudway@gmail.com 

 

Love, Юлия Атанасова

Leave a Reply