Как да постигаме целите си

posted in: Life Thoughts | 0

Имам добри новини.

 

Ако не постигаме целите си, то грешката  е изцяло в самите нас.

 

Знам, че не звучи както ви се иска, но останете с мен.

 

Виждате ли, по пътя някой ни е казал и помогнал да повярваме, че най-доброто нещо е да си поставяме годишни цели. И в това няма нищо лошо … но просто една цяла година е наистина много време и на мозъка ни му става много трудно да разбере и действа върху цялата тази информация.

 

Ето защо започнах да си създавам 90 дневни цели и планове. Това е една от тайните на възможността ми да се съсредоточавам и справям с повече за по-малко време.

 

С 90-дневните цели и планове ще се почувствате по-мотивирани, ще усещате повече напредъка и ще празнувате по-често (а кой не иска това, нали ?!).

 

И така, много важно условие в новата си 90 дневна пътна карта е да не се опитате да съберете всичките си идеи за година напред. Направете списък с целите, създайте приоритети, опишете най-важните за следващия период и защо са важни за вас.

 

Плюс това малко упражнение за повече лекота:

Малките стъпки – Тази техника е за справяне и преодоляване на огромните задачи и закъснения, които причиняват много излишен стрес. Мислете за тях като за малки препятствия, разделете задачите на много малки задачи и се захващайте с тях една по една.  Това ви помага да разпределяте тежестта и да не я преживявате наведнъж.

 

Сподели своята обратна връзка в полето за коментари.  Judway събира хора, търсещи вдъхновение и добри идеи и твоята история може да помогне на някой да достигне до своето прозрение.

 

Времето ти на тази планета е толкова ценно. Надявам се, че днешната публикация ще ти помогне да го изразходваш за активности, дела, проекти, инициативи, които наистина имат значение.

Love,

Юлия Атанасова

 

 

Ако темите за жените и хармонията ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група Woman Vibe – Живей.Твори. Повтори – във Facebook ТУК

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.