Днес творим доброто утре.

posted in: Мотивация | 0

Фокусът върху нещата, които можем да конролираме, вместо тези които не, пази енергията ни кристална. Всичко което ни създава вътрешен дискомфорт, черпи от силите ни. А този поток от адреналин ни е важен. Той е нашата вълшебна пръчица. Просто трябва да я насочваме във вярната посока. Тялото ни говори, подсказва ни, работи за нас и ни информира във всеки момент дали е за или против нашето желание конкретната ситуация. Тялото изпитва болка, дискомфорт в различна своя част, когато правим нещо против себе си. И обратното, когато сме щастливи и в синхрон, сме леки, сияйни, здрави.

Толкова е хубаво да си позволим да искаме, това което искаме!

Нашите желания са тези, които ни отвеждат към точката на удовлетворение. Нищо, което не сме искали, не ни се е случило, не се е проявило. Когато искаме е редно просто да си позволим да почувстваме енергията на желанието си. Нашите намерения определят бъдещето ни и щаститето ни в настоящето. Те са нашият радар. Не е важно да достигаме целта, важно е да се чувстваме заредени от желанията си сега.

Гледайки само от един ъгъл на света ни затваря за възможности, чупи крилете ни. Най-доброто бъдеще започва с добрите иновативни и креативни идеи днес и тези идеи идват в различна форма и размер всеки път. Отвореният ум позволява на идеите да станат решения. Будният ум е главният помощник на всчики лидери, създатели, революционери.

Творете, летете!

От Юлия Атанасова

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

Снимка източник: chengying-creative.com

 

Leave a Reply