Един ден Style Me

posted in: Life Thoughts | 0

Личният ми стил е важен. Работя и се срещам с много и различни хора през деня. Част от средите са корпоративни и консервативни, други артистични. И искам да се чувствам и изглеждам себе си във всеки един миг. Сигурно познавате добре този момент, когато носите дрехи, които не отговарят на вътрешната ви душевност, сякаш не сте вие. Точно това желая да си спестя – да се опитвам да иглеждам така, както средата определя, вместо както се чувствам себе си и най-добре. И когато съм неуверена, търся професионален съвет и помощ. Допитвам се до специалистите.

Зададох този въпрос на Силва Йорданова от Silva Atelier и се включих в един Style Me ден, в който тя ми помогна да опитам нови неща по отношение на личния ми стил на обличане. Пробвах различни визии, които иначе няма да посмея сама да избера, или просто не биха ми хрумнали подобни комбинации, цветове, кройки. А в края на деня Мариана Гугалова- Atelier Guge засне резултата.

Новите колекции за пролет-лято 2018 преливат от млечно и сладоледено и това ме прави изключително щастлива. Има една нежна мекота в тези нюанси, която придава на всичко екстра топлина. Добрата новина е, че не е нужно да чакаме до пролетта, за да включим пастелните тонове в ежедневието.
Силва умело ги използва по време на нашата сесия. Това е и моят финален избор – смела елегантна класика.

Към панталона с кант и блузите в екрю добавихме и аксесоари: якичка с пайети и очила в златисто, които много бързо и лесно придават екстра елегантност на визията ми.

Облекло: Силва Йорданова Silva Atelier

Очила: Kwiat

Грим: Константина Костова с Минерална козметика

Фото: Мариана Гугалова – ателие Guge.

Ако и вие мечтаете за подобно приключение, да се откриете в стила си, можете да се запишете още сега. Следващото събитие Style Me e на 18 февруари 2018г. Повече информация ТУК.

Love,

Юлия Атанасова

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.