Защита и грижа на личните ти данни

posted in: Work Thoughts | 0

Здравей, читателю на Judway блога,

 

www.judway.eu сме загрижени за личните ти данни, които споделяш с нас. Ето защо ние също се запознахме с законовите изисквания и създодохме  Политика за защита на личните данни, където ти споделяме и обясняваме нашите виждания и практики относно поверителността. Ще се радваме да се запознаеш с тях.

 

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Вие или Вашият – означава „Вие“ като посетител или като потребител на уебсайта www.judway.eu или ползващ услугите на Юлия Атанасова. Ние, наш или нас означава www.judway.eu и Юлия Атанасова – създател и автор на блога. Нашият сайт означава www.judway.eu.

 

РАЗДЕЛ 1 – КАКЪВ ТИП ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ ОТ ВАС

Ние събираме ваша информация, когато: попълвате форми за регистрация на нашия сайт www.judway.eu; се включвате за наши платени/безплатни програми/събития; когато публикувате мнение в блог секцията. Възможно е да Ви поискаме информация, когато съобщите за проблем. Ако се свържете с нас чрез имейл, е възможно да запазим копие от тази кореспонденция.

Информацията, която събираме от Вас e предоставена доброволно и може да включва; име, презиме, фамилия, имейл адрес, IP адрес, плюс всякаква друга информация, която споделяте доброволно.

 

РАЗДЕЛ 2 – ЗАЩО СЪБИРАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Нашето намерение е да ви бъдем полезни и информацията, която доброволно споделяте с нас ползваме по следния начин:

– Да продължим да ви служим и да сме ви полезни, като споделяме подходяща информация в хармония с дейността на www.judway.eu

– Да ви информираме за новини и безплатни/платени програми/събития, които да са ви интересни и подходящи за вас, в хармония с дейността на www.judway.eu

Искаме да ви уверим, че няма да събираме лични данни от вас, от които не се нуждаем, както и няма да ви изпращаме информация, без вашето съгласие.

 

РАЗДЕЛ 3 – КАК ЗАЩИТАВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

За съхранение и боравене с вашата лична информация се доверяваме на световно признатата компания за маркетинг и бизнес комуникация MailChimp, която също прилага стриктна процедура за защита на личните данни. Повече за това, може да прочетете ТУК. Достъп до информацията имат ограничен брой лица, които имат специални права за достъп и са ангажирани да пазят поверителността на информацията Ви.

 

РАЗДЕЛ 4 – ЗА КАКЪВ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ СЪХРАНЯВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Вашите лични данни ще бъдат съхранявани при нас, докато не ни уведомите, че повече не желаете да получавате информация от нас или се отпишете сами. Можете да прекратите абонамента си самостоятелно по всяко време, като кликнете върху бутона „Отпиши се тук: unsubscribe from this list“ в долната част на всеки имейл или изпратете „Стоп“ на infojudway@gmail.com.

 

РАЗДЕЛ 5 – ОПОВЕСТЯВАНЕ НА ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Може да споделим Вашата лична информация, ако сме длъжни от закона да го направим.

 

ВАЖНО: Ние не продаваме, не даваме под наем или даваме достъп до Вашата лична информация на трети страни, включително, но не само рекламодатели, стратегически партньори или доставчици. Приемаме вашето доверие и защитата на вашата лична информация сериозно.

 

РАЗДЕЛ 6 – КАКВИ СА ВАШИТЕ ПРАВА

Имате право по всяко едно време да поискате копие от информацията, която държим за вас, да поискате да я променим или заличим, като изпратите заявка за това на следния имейл адрес infojudway@gmail.com

 

РАЗДЕЛ 6 – ПРОМЕНИ В ПОЛИТИКАТА НИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички промени, които правим в нашата политика за поверителност в бъдеще, ще бъдат публикувани директно тук на тази страница, и ако е уместно, ще Ви бъдат съобщени по имейл.

 

РАЗДЕЛ 7 – КАК ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС

Юлия Атанасова

e-mail: infojudway@gmail.com

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.