За всички, които мечтаят за различни и по-добри светове

posted in: Life Thoughts | 0

В момента преживявам любовна афера с черния цвят. Ако преди (когато бях момиче), ме питахте кой е любимия ми цвят, заедно с половината свят и аз щях да отговоря -син. И не съм била в грешка, все още го обожавам. Но днес се влюбвам във всички цветове. Като една ходеща дъга съм, колкото повече и различни нюанси всеки ден, толкова по-добре!

И този пост е наистина много специален за мен, защото докато го пишех си мислех за света около мен и колко мъничка частица от безкрайната Вселена съм… за всичкото незнайно което е извън мен, над мен, около мен…. Добре е да насочваме умовете си към непознатите места. Да си представяме невъзможното и невъобразимото.

Вярвам, че всички сме така различни и необикновени, както дори не можем  да си го представим.

Казват, че всеки от нас вижда и цветовете различно, също както мечтаем различно и виждаме реалността различно. И мисля, че можем да правим повече в този живот за вярата у хората… като подкрепяме добрите идеи на всеки един, които са уникални, защото има толкова много сила в това. Винаги съм се изумявала колко бързо могат да стават промените в обществото. Насочва се  активно вниманието към дадена тема и резултат  има. Защо да не го правим по-често и за добрите неща заЕдно?

Да, въпросите за  мечтите и мотивацията са ми любими. И този блог наистина ми помага да разбирам себе си, да сложа мислите си на масата, да видя коя съм, коя съм станала, как съм израстнала…

Силно препоръчвам да записвате мислите си ежедневно, толкова ценно и опознавателно е.

И ви пожелавам да мечтаете за различни и по-добри светове!

Love,

Юлия Атанасова

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.