ЗА JUDWAY

ЗА JUDWAY

posted in: За проекта | 0

Judway – Светът на жената търговец.  365 дни в годината пътешествие  сред теми, вълнуващи модерната жена в бизнес света. Пространството на новото поколение дами творци, предприемачи, мениджъри, заинтересовани от успеха, мотивацията, творчеството. В това креативно общество имате възможността да срещате и други талантливи съмишленици, докато споделям с вас идеи и впечатления, знания и упражнения затова как да сме успешни в живота и бизнеса.

Judway предлага достъп до безплатни източници, блог с  материали и интервюта от автора, програма събития и др. Идеята е всички посетители и участници да се чувстват вдъхновени, подкрепени с нови знания за подобряване на мотивацията, уменията и бизнеса си, да се чувстват част от една невероятна, красива, спокойна, зареждаща атмосфера.

 

Здравей, аз съм Юлия Атанасова,

 

създател и и автор на Judway. Създадох го с мисията да вдъхновява.

 

Да, Judway  е и моето холистично място, където съзнанието среща успеха и амбицията прегръща мира.

 

Пространството, в което споделям  мисли за любовта, желанията и мечтите, мотивацията, успеха и продажбите, разбира се, защото тове е което правя всек ден.

 

Как се озовах тук и защо сега можеш и ти да четеш тази страници?
Корпоративният свят беше входната ми врата към темата съзнание и щастие. Целият този пожар и преследване на цели ме доведе до тук сега – любопитна за любовта, мечтите, желанията, чувствата, личния успех и израстване и как да ги прилагаме и постигаме във всяка ситуация от живота си.

 

За мен най-силната и универсална креативна сила, с която сме дарени всички на този свят са мечтите.

 

Затова и ми е интересно и пиша активно на тема  взаимоотношенията ни с желанията ни и как да създаваме живота, който обичаме.

 

Професионално казано след университета директно се впуснах в бизнеса, отговаряйки за най-трудната му част –  приходите. Научих се да бъда успешен търговец, а после и търговски  и оперативен директор  – да планирам, създавам, реализирам, продавам, презентирам, обслужвам, представлявам, управлявам, обучавам…

 

и всичко това, водена от изгарящата ме мания за успех.

 

Искаме. Желаем. Стремим се. Надяваме се. Активираме се. Желанията ни бълбукат постоянно.

 

Но по пътя си прегърнах и топки, които ми помогнаха да осъзная, че всъщност не е целта, тази която преследваме, а чувството.

 

Обикновено имаме желанията, които искаме да постигнем, да получим, да изживеем и те са там – извън нас.

 

Надяваме се, молим се, мечтите ни да станат реалност. Отвън навътре. И това ни завърта в един безумен цикъл.

 

А какво ще стане ако първо уточним какво искаме и разберем как бихме искали да се чувстваме, живеейки живота си, след което поставим намеренията си на масата?

 

Какво ако позволим на нашите чувства да ни поведат и информират за плана ни за деня, годината, кариерата, почивката, живота?

 

  • Ами, ще се чувстваме, така както желаем по-често отколкото сме си представяли.
  • Решенията ни ще стават все по-лесни за взимане.
  • Ще знаем кога да кажем не, да благодарим и да кажем О, да!
  • Със сигурност ще се оплакваме по-малко.
  • Ще сме много по-оптимистични, по отворени (от сърце).
  • Ще ни е по -лесно да се връщаме към центъра си по време на предизвикателствата .
  • Ще се доказваме по-малко и ще живеем повече.
  • И след всичко изброено дотук, ще имаме много повече, което да дадем на света!

 

Животът е голямо приключение. Вярвам, че истинското щастие е в откриването на пътя и доверието към настоящия момент и че всички ние сме тук с цел и основната ни задача е да я открием, следваме и оставим най-доброто на света след себе си. Вярвам, че с любов можем да изградим всичко, което си пожелаем…. и тогава обикновено достигаме и най-големите си успехи!

 

С благодарност, че си тук и вярваш в щастието и себе си :).

Юлия Атанасова

…………..

Юлия Атанасова е основател и автор на Judway От над 15 години се занимава с медии, маркетинг и реклама, с богат търговски и управленски опит в български и международни компании.

Дълго време търси хобито си, вярва, че в живота трябва да правиш това, което най-много обичаш, защото само тогава мечтите стават реалност. След най-различни опити, стига до идеята за собствен блог. И след този дългогодишен опит в медиите, защо не? Само че сега от новата за нея страна – и като създател и автор.

А идеята се развива и разширява постоянно. Днес блогът вече е пространство за споделяне и развитие.

 

Нейната мисия:

– Да вдъхновява за откриване на личното щастие и постигането на мечтите, като се впуска в това приключение и за себе си, споделяйки пътя си на страниците му.

– Да внася нови цветове в продажбите и направи по-колоритен този така консервативен процес, изграждайки различен подход за подобряване на резултатитe в продажбите и бизнеса.

 

Юлия е съосновател и на платформата Да на себе си, специално ориентирана към всички жени с посланията: Кажи да на автентичното в теб и вътрешната си истина, Кажи да на творчеството и силата в теб, Кажи да на любовта и свързването с другия. Основател и mindshaker е в Ателие за живот Все Едно / Anyway.

 

В медиите:

„Всички искаме да обичаме и да ни обичат. А обичаме ли себе си?“ – интервю с Юлия Атанасова в iwoman.bg

„Щастието се крие и в чаша бира“ – интервю с Юлия Атанасова във viewsofia.com

„Юлия, Алое Вера и градът“ – интервю с Юлия Атанасова  в edna.bg

„Еко и леко“ за мечтите с Юлия Атанасова – интервю  в  Еко и леко по Радио ФМ+

„Мечтайте, винаги има и може повече“ – интервю с Юлия Атанасова пред  iwoman.bg

„Юлия Атанасова – многопластова, романтична, просто себе си“ – интервю с Юлия Атанасова в iwoman.bg

За „Да на себи си“ във Всеки следобед с Криси

 

 

За затворената група The World Of A Saleswoman:

 

 

Здравей!

 

Аз съм Юлия, медия и маркетинг експерт съм, основател на мотивационния блог Judway. Работя в сферата на продажбите, маркетинга и рекламата вече повече от 15 години. Понастоящем управлявам българския клон на една от водещите глобални програматик компании.

 

Дълго търсих хобито си, защото вярвам, че в живота трябва да вършиш това, което обичаш. Само тогава мечтите се сбъдват. След много опити ми дойде и идеята да създам личен блог.

 

Така прескочих и от другата страна на проектите, като на създател, писател, ментор. Мисията ми е да вдъхновявам хората да откриват вътрешната си мъдрост и щастие, да постигат успеха, който желаят.

 

Judway стартирах, като експеримент през 2014 г., в блога документирам своето пътуване в търсене на радостта, щастието, баланса и мъдростта. И днес вече помагам и на други да променят професионалния си живот.

 

THE WORLD OF A SALESWOMAN

 

Какво е да си жена търговец?

 

Радвам се да споделя с вас групата The World Of A Saleswoman. Да, по време на кариерата си се разраствах в бизнеса, но никога не спирах да се развивам като търовец. Била съм там – да работя с клиенти ежедневно, да обучавам екипи и търговци…

 

И знам как се чувствате като жена – търговец, защото съм го изживяла. Продажбите са трудна професия – и психически и физически и организационно.

 

Тайната е докато се занимаваме с продажби да създаваме и удовлетворяващо преживяване.

 

Затова се вълнувам да ви поканя в групата The World Of A Saleswoman , в която споделям заедно с вас това преживяване лично, с желанието да ви вдъхновя, мотивирам, информирам.

 

Вярвам, че светът, в който живеем, всички продаваме всеки ден. Защо да не го правим с по-голяма мотивация и успех?

 

И така, сега да се върнем отново на въпроса – какво е да си жена-търговец?

 

Да, може да бъде и много трудно понякога, но може да бъде и вдъхновяващо.

 

Защо? Вероятно ще попитате веднага как толкова стресираща професия може да бъде мотивираща.

 

И да, може би си мислите, че съм леко луда да се чувствам по този начин, но това е истината. Обичам работата си, защото:

 

– Ме среща с много хора всеки ден

– Благодарение на нея съм запозната как функционира бизнеса

– Вършейки я – нещата в живота ми се случват.

 

Необходимо е да сме мотивирани, за да бъдем добри търговци. Ето защо работя много и върху себе си. Подхранвам ума си, грижа се за тялото и здравето си, намирам редовно време за моите хобита и хората, които обичам.

Постоянният стрес от търсене на нови клиенти е история, която оставих в миналото си.

 

Независимо, че винаги има трудни клиенти, с които да се справяме, преди много години по време на своя трансформиращ период в живота, избрах да се съсредоточа върху позитивното отношение и решаването на проблемите за хората, на които помагам.

Така че, нека да започнем.

 

Добре дошла в The World Of A Saleswoman!

Юлия Атанасова

 

 

 

 

 

Leave a Reply