Изберете щастието  и щастието ще избере вас

Доказано е, че щастието повишава производителността ни и на работното място. Сетете се за всеки път, в който  сте се чувствали добре, как нищо от списъка със задачите не е можело да ви се опре.  Въпросът е как да запазим същата енергия през цялата работна седмица.

 

Всички сме чували за сутрешния ритуал, фитнес режима и здравословното хранене. Но истината е че щастието извира отвътре навън.  А това е свързано с начина, по който мислим за себе си и другите, начина по който говорим, това което избираме да слагаме в устата си.

Затова днешния пост посвещавам на няколко начина, които помагат да градим щастието – отвътре.

 

Утвържденията

Стартиране на деня с време за положителен разговор със себе си.  Преди да сте говорили с който и да е било друг, можете да си повторите няколко пъти: „Имам достатъчно енергия, за да постигна целите си днес.“ Ще видите, че списъка ви със задачи няма да има толкова власт над щастието ви през деня.

 

Водете си бележник

Когато отделите време и си записвате всички неща, които ви стресират, всъщност се чувствате по-малко стресирани. Откровенността е магическо нещо. Опишете всичко, което ви ядосва, натъжава, напряга. Щастието е точно на следващата страница!

 

Взимайте си витамините

Подходящата дневна комбинация витамини ви прави по-силни, по-бързи, по-балансирани и по-енергични. Помага на тялото да функционира по най-добрия начин. Идеалният начин за пазене на отрицателната енергия настрана.

 

Правилни избори

В края на деня в това сложно нещо, наричено живот, нещата не винаги  са се случили по план. Ако решите да отсеете и благодарите за най-доброто от деня и активно разпространявате положителните новини и послания, тази добра енергия, ще се връща обратно към нас.

 

Изберете щастието  и щастието ще избере вас.

Love, Юлия

Ако темите за жените и хармонията ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група Woman Vibe – Живей.Твори. Повтори – във Facebook ТУК

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.