Какво искам?

posted in: Work Thoughts | 0

Желания и упорита работа.

 

Под необходима е упорита работа нямам предвид да се насилваме с нещо, което наистина не желаем да правим. Не става въпрос за фалшификация. Под упорита работа разбирам:

 

Първо да се ПОСВЕТИМ на нещо, което наистина ни пали, движи напред, наистина ни вдъхновява: кариера, връзка, проект (всички ние като личности можем да сме този проект). А след това става толкова по-лесно да прегърнем тежкия труд, който предстои да свършим. Когато вършим усилената работа в контекста на радостта, отдадеността и страстта, се оплакваме по-малко за това, което се очаква от нас.

 

И така, първо удоволствието.

После и потта става удоволствие. 

 

Но Какво искам?

Едва когато започнах да си задавам този въпрос всеки ден, нещата се промениха. И в работата и в живота.

Ако искаш да си мотивиран, съвета ми е – не го чакай да дойде отвън.

 

И особено ако всеки ден на работа общуваш с много хора или обслужваш клиенти или продаваш или предлагаш,  търговец си или работиш в голям екип, това е особено важно, за да не загубиш страстта и амбицията си.

 

За да постигам целите на компанията, трябваше първо да поставя своите лични цели, виждания в краткосрочен и дългосрочен план. Да съм щастлива, удовлетворена, успешна личност зависи изцяло от мен и от никой друг.

 

И ако тази тема ти е близка – за мотивацията, продажбите, стреса, напрежението, рутината в ежедневието, търговията, хората, сигурна съм, че ще ме разбереш и ще ти е интересно да прочетеш  мотивационния наръчник “Какво искам?”, в който описах моя личен път към мотивацията в работата ми.

 

Регистрирай се  ТУК  и изтегли безплатно. 

 

Юлия Атанасова, ХОХО

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.