Какво ще направя днес, за да се чувствам така, както искам

posted in: Life Thoughts | 0

Какво ще направя днес, за да се чувствам така, както искам да се чувствам?

 

Това е въпросът, с който всеки ден можем да създаваме живота, който желаем.

Задавайте си го – всеки ден. Като навик. Или си го залепете наоколо да ви подсеща често. Безплатен е. И показва, че колкото по-голям е фокусът ни към как да се чувстваме добре и колкото по-осъзнати избори правим, толкова по-често живеем точно по начина, по който искаме.

 

Колкото по-голям фокуса, толкова по-задоволени сме.

 

Нали животът е затова – да се развихрим, да изразяваме себе си.

 

И в този дух на вихрене, все по-често и срещам и чета истории за хора, които се занимават с повече от едно – работа, хобита, творене, каузи …. Единствено мотивиращ е контакта с подобни личности. А след подобен у мнозина идват и вътрешните въпроси: Как успяват? А аз мога ли да го постигна и да съм щастлив?  Това не е ли само за избрани, надарени, известни?

 

ДА, можем всички, защото е въпрос на личния ни избор и вярата, че можем да вървим напред.

 

Правим това, което обичаме, когато го открием. А за да го открием, необходима е страстта да опитваме различни варианти, да слушаме сърцето си и чуем накъде ни води.

 

Неслучайно казват: вниквай в това, което душата ти шепти, наблюдавай как се чувстваш, приемай сигналите на тялото. В нас са всички отговори. И всеки път, когато нещо не е за нас, не се и чувстваме добре, а когато сме окрилени, то е знак, че вървим в правилната посока… и чудесата стават реалност.

 

Това, което правим е важно за света  и затова и когато сме вдъхновени, винаги срещаме и точните хора, с които да го осъществим. Пътищата са най-различни и спасението дебне отвсякъде.

 

Love, 

Юлия Атанасова 

 

 

Ако темите за жените и хармонията ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група Woman Vibe – Живей.Твори. Повтори – във Facebook ТУК

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

 

 

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.