Как да поддържаме успеха си

posted in: Успех | 0

Често ме питат как да задържим успеха си? И аз си задавах същия въпрос преди години. Докато един не осъзнах, че не можем да задържаме нищо и никой в този живот. И ако тогава щях да ви отговоря съвсем тривиално, както мнозина – действай, прави, гони, измори се, не се отказвай ….

 

Защото  Да, любопитни сме и дори когато го имаме се появяват моменти на несигурност, слабост, непостоянство, грешки..

 

То днес, когато имам нужда от подкрепа, убеждение, мотивация, винаги си отварям този кратичък списък със съвети:

 

Потърси помощ. Не можем да се справим с абсолютно всичко сами, затова допитай се до хора, които са по-добри в това, с което не можеш да се справиш

 

Работи с постоянство и не се страхувай да покажеш на света, това което можеш и правиш.

 

Не се опитвай да имитираш чужд успех. Вместо това остави успеха на другите да те вдъхновява да откриваш и стигаш до своя по твоя си начин.

 

Учи се от грешките. Не правим само добри избори, но когато се учим от грешните, тогава това ни позволява да ставаме още по-добри и силни.

 

Поспри и благодари. Все по-често усещаме как времето не ни стига. Постоянно мислим за следващите стъпки и се стремим към повече и да бъдем повече. Но е необходимост от време на време да спираме и просто да благодарим за постижнията си от последнтие 5 години, 1 година, 1 месец… това е чудесен прилив на положителна енергия.

 

Вярвай. Вярата е изключително важна. Подхранвай  вярата си, особено  в моментите, в които изпитваш недоверие към собствените си възможности.

 

Определи крайната цел. Коя е тя? Пари? Предствяне? Да разшириш мрежата си? Ново портфолио? Забавление? Ако е всичките едновременно – измери с колко от тях се справяш и с кои не. Това ще насочи светлина върху сверите, върху които да поработиш.

 

Love,

Юлия Атанасова

 

 

 

Ако темите за жените и хармонията ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група Woman Vibe – Живей.Твори. Повтори – във Facebook ТУК

 

 

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.