Кой се интересува какво ти е?

posted in: Life Thoughts | 0

Наистина е лесно да се предположи, че другите хора знаят какво е най-добро за нас.

 

Тези по-горе. Онези, с власт. Шефовете, взимащите решения, колективните „те“.

 

Правим това, което ни кажат, ядем това, което ни сервират, следваме указанията, приемаме думите им, приемаме нещата на ниво пръв поглед и си вярваче, че някой, там, се грижи за нашите най-добри интереси.

Не е ли за това правителството? Не се ли стремят към това големите безлични организации? Не съществуват ли важни хора, натоварени с грижи за населението като цяло?

 

Утешаващо е да мислиш, че някой друг е отговорен за правилата. Още по-успокояващо е да  смяташ, че обществото се грижи за себе си.

 

Но никой не се интересува какво ти е на теб.

 

Никой няма да ти каже, че работата ти не ти е на нивото, или че трябва да се постараеш малко повече, или че умората, която всеки ден чувстваш, всъщност значи много.

 

100 % от теб зависи единствено да се довериш на себе си, да разбереш какво не е наред в живота ти – и след това да предприемеш стъпки, за да подобриш нещата.

 

Страшно, нали?

 

Никога не сме имали толкова голяма отговорност.

 

Но също така никога не сме имали толкова много сила.

 

Love,

Юлия

 

Регистрирай се за безплатния бюлетин на Judway ТУК – с регистрацията получаваш безплатно и книжката ми „Аз съм радостта“

 

Ако темите за жените в бизнеса и продажбите ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група The World Of A Sales Woman във Facebook ТУК

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.