Малките хубави неща

posted in: Life Thoughts | 0

Не е ли вярно, когато казват, че всичко е в малките неща. Всичко е в малките неща и ако поседим търпеливо с малките неща, постепенно ставаме мултипликация на всички малки неща. Превръщаме се в голяма цветна дъга. Усещате ли го?

Все още е зима. И пред очите ми няма океан и слънце, но вместо това зимата ми прочете една приказка. Обърна ме навътре. На топло и сигурно. Сгуши ме между удобните възглавници, целуна ме за лека нощ и ми прошепна, че звездите са моят водач. Само ако от време на време поглеждам нагоре, те ще ме водят. Надалеч. Толкова далеч, че няма да мога да се върна. Да, зимата е голяма, луната вижда всички ни и без значение Кой и Как, звездите винаги ще са над нас, отразяващи ни малките хубави неща.

Обърнахте ли внимание на малките хубави неща днес? Накараха ли ви да се усмихнете? Откривам ги в топлия душ, докато вървя пеша из града или отхапвам от кроасана, в гласа на близките ми, смеха на децата, музиката, без която не мога… и усещам как постепенно се превръщам във всички тези емоции, опаковани с голяма цветна панделка в едно.

Забелязвате ли тези малки моменти?

Love Юлия

Ако темите за жените и хармонията ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група Woman Vibe – Живей.Твори. Повтори – във Facebook ТУК

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.