Мечтайте.

posted in: Life Thoughts | 2

Напишете това изречение и го сложете, там където ще го виждате често: Свободна съм да мечтая за най-добрия за мен живот.

 

Мечтането е цяр, елeксир за душата. Самият акт на мечтане е най-жизнерадостното човешко начинание. Мечтайте, фантазирайте, представяйте си.

 

Понякога мислим, че като мечтаем изневеряваме на нашата реалност. Сякаш да пожелаем повече изисква да се отречем от това, което вече имаме. Но това не е така.

 

Винаги има и може повече.

 

В състояние сме задържим две състояния на съзнанието едновременно: на присъствие и копнеж. А забравяме да мечтаем. Толкова сме заети със създаването, контролирането, да отговаряме на настоящата си реалност, че мечтите отпадат от списъка ни със задачи.

 

Чувствате ли се зациклили? Мечтайте. Чувствате ли се претоварени? Мечтайте. Чувствате ли се уплашени? Мечтайте. Чакате ли разрешение, за да тръгнете след това, което желаете? Мечтайте. Фантазиите облекчават мигновенно.

Представете си как мечтаното става сега, разказвайте мечтите си на близките си хора, така че и вие и те да усещат заряда им.

Представяйте си най-добрия сценарий, без да отлагате или да поставяте условности за случването му. Това е. Едно изречение.

 

Аз съм свободна да мечтая за най-добрия за мен живот!

 

Започвайки, с времето ще ви дойдат мечти от миналото, които най-старателно сте подтискали.

 

Мечтите стават реалност, само когато вярваме в тях и сме свободни да си ги пожелаем.

 

Love,

Юлия Атанасова

Регистрирай се за безплатния бюлетин на Judway ТУК – с регистрацията получаваш безплатно и книжката ми „Аз съм радостта“

 

Ако темите за жените в бизнеса и продажбите ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група The World Of A Sales Woman във Facebook ТУК

 

 

 

2 Responses

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.