Най-хубавите съвети

posted in: Work Thoughts | 0

Все повече дами работим в STEM индустриите (наука, технологии, инженерство, математика) и всички имаме нужда от насърчаване – на нашите интереси, мотивация, вяра. Тук днес събрах съветите, които са ми помогнали да продължавам винаги напред и да не се отказвам.

Бъди смирена.

Знай, че кариерата и целите могат да се променят с течение на времето, но остани винаги вярна на себе, докато вървиш по този път.

Кръгът хора около теб има значение.

“Хората, с които се събираш и прекарваш времето си, показват какви са мечтите ти и с какво се сблъскваш. И препятствията и мечтите водят до промяна. А промените са това, в което се превръщаме. Промени резултата, като промениш кръга си“ – Сет Годин

Дишай.

Поеми дълбоко въздух и продължи напред! Ще разбереш, че си много по-силна, отколкото си мислиш.

Бъди автентична.

Отговаряй честно, помагай от сърце, споделяй и подкрепяй останалите.

Сложи си дебелата кожа.

Колкото по-голям е риска, толкова по-голяма възможността от провал. Затова е необходимост да имаш дебела кожа, ако искаш да постигаш много в живота си.

Отпразнувай малките победи.

Започнах да отчитам и празнувам всички малки стъпки и успехи и така започнах да виждам и истински къде съм стигнала и колко съм постигнала.

Успешна кариера се постига и изисква постоянство.

Доникъде не се отива с бездействие. Затова – как се чувствам, какво ще направя, за да се чувствам така днес, утре…, какво искам  и какви стъпки ще предприема. Отговорност и последователност. И доверие, разбира се!

И все пак, не се престаравай.

Ако има нещо, което не можеш да решиш или те притеснява, на сутринта винаги изглежда по различен начин. Преспи го. Доверявай се на свежестта на утрините  и на живота, че всичко става, така както трябва!

 

Love,

Юлия Атанасова

Ако темите за жените и хармонията ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група Woman Vibe – Живей.Твори. Повтори – във Facebook ТУК

 

За повече положителни и вдъновяващи мисли, заповядай с мен в ТОВА ОНОВА безплатно ТУК – с регистрацията получаваш безплатно и книжката ми „Аз съм радостта“

 

 

 

 

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.