На тихо със себе си

posted in: Life Thoughts | 0

Понякога просто излизам и се разхождам дълго… в града… без цел …и умишлено удължвам разстоянията.

Обичам да се разхождам.

Отпускам се, чувам себе си. Сама съм, никой не ми говори. Единствено покрай ушите ми преминава мелодията на дишащия около мен град.

Хубаво е да намираме време, в което да оставаме сами. Независимо колко перфектна е връзката ни или работата ни, да познаваме себе си е необходимост.

Познавам хора, които не харесват да остават сами и винаги изпитват нуждата да са заобиколени от кръга си, да са в центъра на събитията, там където е силния шум. Сигурно е трудно.

Живеем в свят на лудост, препускащи от една виртуална реалност в друга, което прави нелеко това упражнение – да останем на тихо със собствената си душа. А точно в тази посока всички хора е хубаво да работим най-прогресивно – любовта към себе си. Ако не го правим за всички ни ще става все по-трудно и ще се отразява и на здравето и на връзките ни. Физически и духовно се нуждаем от този лек.

Открийте мястото, където се чувствате комфортно и се сетете за всичко хубаво което е в живота ви сега, и си позволете да не променяте нищо.

 

Love, Юлия

Ако темите за жените и хармонията ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група Woman Vibe – Живей.Твори. Повтори – във Facebook ТУК

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.