Страданието е услуга

posted in: Life Thoughts | 0

Когато страданието е почти непоносимо.

Когато мислим, че само толкова можем да притежаваме.

Когато не можем да разберем какъв „дар“ се крие в болката.

Когато не виждаме смисъла и питаме Господи, Живот, ЗАЩО?

 

Идва това:

Нека страданието е в моя услуга….и най-малката.

Нека нещо добро излезе от това.

Ако не за мен, то за някой друг.

Дори най-малкото добро.

 

Страданието е в наша услуга.

Когато се чувстваме, като в ада, си представяме как в агонията има някаква божествена програма, която ни помага и зарежда със сили да издържим и да се справим. Това е един светъл лъч, причина, която помага на разума, да не се обърка и да повярва заедно с нас, че можем. Всички сме чували “Всяко зло за добро” и “Нищо в този живот не идва при нас, ако не сме готови да се справим с него”.

 

Нашето страдание е тук, за да ни служи. И когато сме от другата страна на болката, можем да кажем „Аз бях тук и го преодолях с мъдрост“ и тогава ще утешим някой друг, а може би и много други хора, дълбоко.

 

А когато сме в момента на страданието, да вярваме, че отново ни е в огомен принос.

Така сме устроени.

Да разчистваме пространството и да учим .

Тук сме, за да опознаваме живота в дълбочина.

И тази (много трудно достижима) енергия и вярване за света и случването на събитията в живота ни, подхранва и разширява колективната осъзнатост.

 

Като молитва:

Нека страданието е в моя услуга.

 

Love,

Юлия Атанасова

 

Тук добавям и информация за някои камъни с положително действие:

 

ЖАДЕИТ В китайската и тибетската медицина жадеитът се използва като енергиен стабилизатор. Енергетиката му е в състояние да балансира и успокои емоционалните изблици, има положителен ефект върху сърцето, кръвното налягане, защитава от влиянието на времето.

ВУЛКАНИЧЕН (ЛАВА) КАМЪК Вулканичният камък (ЛАВА) спомага превъзмогването на умората и стреса, релаксира нервната система.

АМЕТИСТ От древни времена Аметистът се смята за един от най-могъщите талисмани, защото подпомага духовното израстване и себепознанието.

ТУРМАЛИН (ДИНЕН КВАРЦ) Значението на турмалина е духовното развитие, събуждане на творческите способности и духовно пречистване. Полезен е при медитация, зарежда със сили и връща вярата в собствените възможности, дава усещане за увереност и защитеност.

АКВАМАРИН В древността аквамаринът е смятан за един от най-мощните магически камъни. Символ на целомъдрието, изразява неопетнената любов. Аквамаринът спомага за създаването на нови приятелства, дава смелост и усилва волята. Отличен за медитация. Помага при отказване от зависимости (алкохол, цигари и др.).

АВАНТЮРИН (ЗЕЛЕН) Наричат го талисман на любовта и страста, на неочакваните постъпки и решения. Този камък зарежда с оптимизъм и увереност. Способства за творческото развитие на личността. Помага за реализиране на всеки замислен проект и ново начинание, като привлича професионалния успех. Авантюринът е камъкът на пътешествениците, моряците, бизнесмените, банкерите, на всички предприемчиви хора, които не се боят от риска и вярват в своя успех. или се държи при парите, за да ги привлича.

АМАЗОНИТ Магичното свойство на този камък е свързано преди всичко със семейното огнище. Амазонитът е идеален помощник на жените. Носи им радост от живота, любов, духовен подем и положителни емоции. Много подходящ за нервни и неуверени в себе си хора – намалява стреса, способства за преодоляване на комплексите, провокира оптимизъм и радост от живота.

 

 

The World Of A Saleswoman е пространството за всички прекрасни дами, които се занимават с бизнес и/или продажби, които се развиват, следват пътя на успеха си- личностен и професионален и са готови да творят невероятния си живот, да са мотивирани, информирани, удовлетворени. В групата споделям с вас, както релаксиращи и зареждащи, така и подпомагащи професионалните  знания материали.

Като част от нея имате предимство и първи да получавате информация по предстоящи материли, програми, събития и др.

 

Ако смяташ, че тази група резонира и с твоята женска същност, заповядай!

Добре дошла при нас! ТУК

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.