В медиите:

„Всички сме любов. И не само днес“ – интервю с Юлия Атанасова в iwoman.bg

„Всички искаме да обичаме и да ни обичат. А обичаме ли себе си?“ – интервю с Юлия Атанасова в iwoman.bg

„Щастието се крие и в чаша бира“ – интервю с Юлия Атанасова във viewsofia.com

„Юлия, Алое Вера и градът“ – интервю с Юлия Атанасова  в edna.bg

„Еко и леко“ за мечтите с Юлия Атанасова – интервю  в  Еко и леко по Радио ФМ+

„Мечтайте, винаги има и може повече“ – интервю с Юлия Атанасова пред  iwoman.bg

„Юлия Атанасова – многопластова, романтична, просто себе си“ – интервю с Юлия Атанасова в iwoman.bg

За „Да на себе си“ във „Всеки следобед с Криси“, канал 3 

 

Отзиви от посетили събития с Юлия:

Люба Апостолова, Амалгама: 5 неща, които научих за една неделя 

 

Отзиви за Юлия Атанасова:

lsПроф.д.н. Любомир Стойков –

медиен и моден експерт

Юлия Атанасова е представител на новата генерация комуникационни мениджъри, които по един завладяващ и ефективен начин съчетават предимствата на традицията и предизвикателствата на новаторството. Тя притежава респектиращ професионален опит в сферата на медиите, маркетинга, рекламата и връзките с обществеността. Стилът й е корпоративен микс от модерност, ярка индивидуалност, екипност и стратегическо мислене и поведение. Юлия Атанасова е точният лидер и партньор в комуникационното предприемачество и медийната галактика!

(фото: архив Любомир Стойков)

 

 

ks

 

 

Калина Стефанова, радио и телевизионна водеща

Юлия е уникалното съчетание между бистър ум, чисто сърце и отдаден на дейностите си професионалист. В своите над 15 години наблюдения, мога да твърдя, че рядко се срещат хора, които не спират да се развиват и в същото време следват собствения почерк. Юлия го прави с лекота, финес и стил.

(фото:Марияна Гугалова, Atelier Guge)

 

 

 

vgВладислав  Георгиев, маркетинг експерт

Когато я видите за пръв път ще си кажете, че това момиче е получило всичко на готово, но когато разберете, че тя го е постигнала сама, вече ще е спечелила завинаги вашето уважение. Перфекционизмът и желанието за постигане на поставените цели са основен двигател и част от ежедневието й. Извън работата обаче това е личност търсеща пълна хармония с околния свят, баланс и наслада от живота. Нежно цвете изискващо топлина и нежност.

 

mmМилица Маринова, бизнес консултант

Не е толкова лесна задача да опишеш накратко, толкова творчески обогатена личност като Юлия Атанасова. Хубавото е, че всеки път ми идва на ум една и съща дума: Вдъхновение.

Тя ме вдъхновява! Когато се запознахме исках да приличам на нея, да слушам нейните съвети. Не мисля, че има по-голямо признание от това да бъдеш Учител за някой, ….с действията си! Сега 10-тина години по-късно продължавам да обичам приятните срещи с нея и дългите  ни разговори.

 

 

 

1f16853Ана Бошнякова, мениджър проекти

Юлия бе основната ми мотивация да започна работа за медия преди време. Тя е от очарователните професионалисти и го забелязах още при първата ни среща. След това тя буквално ми “продаде” възможността за работата, която естествено приех. Благодарение на нейното менторство и широко-скроеност, като човек успях бързо да се адаптирам и навляза. Чувствах се мотивирана, като част от екипа й. Тя е от онези лидери, които споделят всичко с хората си и повдигат духа им, независимо от момента. Винаги е в крак с последните иновации и тендеции и непрестанно се разширява. С нея се работи чудесно, но по-важно – от нея се учи много.