От идея в действие

Днес ми се прииска да фокусирам вниманието ти върху това как превръщаме вдъхновението и енергията в действие.

 

Познавам това чувство – на голямата мечта. Да имаш визия за нещо чудесно и голямо, което чувстваш че заслужаваш, че ти принадлежи, че го искаш с цялото си същество.

 

Преди 15 години усетих, че наистина съм родена да се занимавам с продажби, а преди няколко години, че искам да направя и блог за всичко, което съм научила, с който да вдъхновявам всички да вървят към личния си успех. И когато дойде идеята за Judway, стоеше единствено една неизвестна – не знаех как да превърна мечтата си в действие.

 

Но желанието и волята ми бяха достатъчни, за да прокарам пътя. Един ден просто застанах над страховете си, задълбочих духовните практики, укрепих вярата си и предприех малки последователни действия към мечтата.

 

Затова те призовавам днес да си поговорим за това – как да преминем от идеята към действието. Как да превърнем тези картини, цели, за които сме си мечтали, над които сме медитирали и които усещаме с пълна страст, че желаем да реализираме, за които говорим с всичките си приятели – как да ги превърнем в стъпки?

 

Тук ще споделя 3 стъпки, които проработиха при мен.

 

Стъпка 1. Мисли за това, което желаеш. Мисли открито, позитивно, представяй си всичко в ясни детайли. Всеки ден намирай време съзнателно да фокусираш вниманието си върху това, което желаеш, защото мислите са мощна сила и защото мислите определят и как се чувстваме. Затова избирай да мислиш положително върху идеите си. Упражнявай ума да свиква с тях и да не ги приема като чужди.

 

Стъпка 2. Чувствай. Позволи си да почувставш наистина какво е да правиш това което желаеш. Какво е да си по пътя на творческия процес, да вършиш работата, която е необходимо да бъде свършена? Това може да стане и с помощта на медитация – няколко пъти на ден вдишвай и издишвай върху това чувство, представяй си го все по истински. Ще дам примера с един лимон. Ако те помоля да затвориш очи и си представиш, че ядеш лимон – ще започнеш да усещаш в устата си точно това, което изпитваш докато наистина ядеш киселия плод – опитай. Ето за това усещане говоря. Представяй си какво искаш и чувствай сякаш е тук и сега.

 

Защото това пътешествие към нас променя нещата драстично. Аз лично толкова пъти си позволявах да усещам чувството от това да пиша, творя, да интервюирам хора. Тези емоции и чувства станаха и реалност, затова взмай на сериозно мислите и чувстата си.

 

Стъпка 3. Започни с малките действия от позицията на духовния си баланс. Често имаме големите мечти и идеи и тръгваме към тях от позицияна на егото. Мислим си: Трябва да направя това да се случи, Трябва да се боря, Да се съревновавам докато не стане. И най-често тогава става точно обратното на това което желаем, защото егото ни държи в малката игра, карайки ни да се питаме: Кой съм аз, че да правя това, или да постигна онова? И подведени от него не правим и не постигаме нищо.

Когато изпълняваме първите 2 стъпки се синхронизираме със себе си и  Вселената. И така усещаме и нивото на спокойствие и доверие към себе си и възможностите ни, които е невъзможно да усетим чрез логически си ум, защото тук става дума за духовното ни свързване с всичко, което правим.  Затова добро упражнение е да наблюдаваме себе си кога тръгваме към целта си от позицията на егото и да спрем и пренастроим връзката си със събе си преди да продължим.

 

Тези са трите рещаващи стъпки, които вярвам, че отварят вратата към всяка мечта, идея, желание, успех.

 

 

И ако наистина си готов да се свържеш с тази своя визия и мечтите си, следи програмата със събития в Judway   – защото предстоят такива, на които ще разказвам повече по темата за постигане на успеха с душа –  всичко най-доброто от мен, което бих могла да споделя със света.

Ще си говорим за стабилност, увереност и как да срещаме и постигаме високите си цели, за се превърнем в лидери и да правим това, което обичаме с успех и от душа.

 

Ако смяташ, че тези знания за предприемане на действия от мястото на духовния ти баланс към успеха са нещо, което искаш да развиеш и подобриш в живота си и си готов да кажеш „да“ на този свой вътрешен глас, който те призовава да се събудиш и да вършиш тази велика работа, за която си роден –  значи тези обучения са точно  за теб.

 

Време е да влезеш в силата си. Това е вашето време!

 

 

 

XO,

Юлия Атанасова

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

 

Ако темите за жените и хармонията ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група Woman Vibe – Живей.Твори. Повтори – във Facebook ТУК

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.