Почисти

posted in: Мотивация | 0

Изчисти се, отърси се.,,

От чистотата идва креативността. Креативността твори щастието (или нещастието). Това е. Кое избираме. Дълбочина. Пълен детокс на ума, духа, тялото и креативна мощ.

Опростявай, изчиствай….в простотата е най-голямото съвършенство. Избирай. Забрави за мнението и очакванията на другите. Бъди себе си. Гради себи. Обичай себе си. Чисти. Чисти. Чисти всеки ден….прочиствай се с кристалния въздух, вода, органична храна…с дълбоки вдишвания и издишвания….прочиствай мислите си..наблюдавай ги, избирай хубавите. Изчиствай обкръжението си, избирай хората около себе си… чисти емоциите си, не задържай калта, твори щастие и любов, не омраза и гняв. Чувствай, приемай, пускай… Просто свърши работата:

Рискувай да не те харесат, рискувай да не те разберат, да кажеш каквото чувстваш, да изречеш молитва, да продължиш напред независимо колко трудно е сега, да помолиш за помощ, да си мил със себе си, мил с всички, да благодариш за всичко в живота, да станеш по-голям от мечтите си…просто свърши работата и чистотата ще блесне.

От Юлия Атанасова

 

 

Leave a Reply