Работа с отминалото.

posted in: Мотивация | 0

Сега, когато вече е януари, три бързи съвета за припомняне какво сме свършили през изминалата година и как да го споделим и задържим с любов.

1.Поглеждайки назад през 2014, какво се случи? Задайте си въпросите: с какво се гордеете?, какво постигнахте? Вместо с депресия, така започваме новото с положителния финал, отваряме първа страница от следващия ни роман, който е продължение на хубавата част от предишния.

2.Споделете го с всички – приятели, семейство, всички. Заразете ги с положителни мисли и очаквания, чрез вашите успехи. Всички обичаме да слушаме мотивиращи истории.

3.Направете си изводите, както по Забавен, така и по Страшен начин. Тази комбинация от страх и вълнение пази истинската ни връзка със себе си, държи ни в баланс. Приемаме, че винаги има и еуфория и страдание и когато се отделим от тези емоции разбираме, че те не ни определят, че ситуациите, които ги предизвикват у нас не ни определят, следователно вътрешния ни покой и щастие не зависят от тях. А това е огромно облекчение!

От Юлия Атанасова

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

Снимка: Magdalena Ginalska, източник: mymodernmet.com

Leave a Reply