Себепознанието е ключът. Автентичността е вратата.

posted in: Life Thoughts | 0

Кое ни прави магнетични? Това което работим? Известността? Титлата? Признаниено на околните? Мнозина се ограничават в самоопределението си до това, което работят и мнението на другите за тях.  А животът ни учи на друго. Правиш първо, второ, трето, десето, докато не се превърнеш в един голям правяч на неща (робот) и тогава лампичката ти светва и се питаш как някои успяват с малко действие да привличат толкова много хубаво?

Същността и отговорите са си винаги в нас самите, там е и отговора на този въпрос. Когато носим и излъчваме искренност, любов, смирение, хумор, радост, единност с околния свят, хармония – сме магнетични.

Енергията ни е тази, която привлича хората, доброто, успеха към нас, независимо дали сме лекари, зъболекари, адвокати.

Тази мощна вълна положителен заряд кара хората да се чустват комфортно с нас, да ни харесват, да ни споделят, защото усещат единноста. Без страх, Без бариери и стени.

Решението си е наше кои да бъдем – осъзната личност, която привлича чудесата на живота към себе си или нещастни комплексирани търсачи на поредното нещо за правене.

Себепознанието е ключът. Автентичността е вратата.

Love, Юлия

Ако темите за жените и хармонията ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група Woman Vibe – Живей.Твори. Повтори – във Facebook ТУК

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.