Тигърът не иска разрешение от газелата, за да тича

Тигърът не иска разрешение от газелата, за да тича

Тигърът не иска разрешение от газелата, за да тича.

 

Увереност.

 

Спри да обръщаш внимание на статиските и но-тата.

 

Какво като нямаш достатъчно лайкове, абонирани, регистрирани, последователи!? Те не са най-важотото условие, за да продължиш да показваш, това което твориш, правиш най-добре и което си пред света.  Дори сайта ти да не е още напълно готов, презентацията несъвършена, просто започни от някъде. Няма по-добро начало от самото действие, вървенето напред!

 

Изненада – когато започнах да се занимавам с продажби, първите 20, с които се срещнах от списъка ми с таргет клиенти – всички до един ми отказаха! Това не ме спря да продължа напред с пълна газ –  да се обаждам, да виждам нови хора, да предлагам, да се уча.

А знаеш ли колко актьори са се отказали така, преди да стигнат и  50-тото си прослушване за роля, и са сменили професията? Но също и колко са сбъднали мечтата си защото са вярвали в себе си и след стотното скъсване?!  Да, това е факт.

 

Писателят пише и не мисли за това кой ще го чете. Работата му е да пише.

 

И това е валидно за всички ни – независимо че не всеки ще купи точно от нас, ще ни чете или потърси, или хареса, нашата задача е да продължаваме да правим това, което обичаме, в което вярваме, с което усещаме крилете си разперени, страстта си. Винаги ще има кой да ни каже „Да, но…“ или любимото ми „Да, АМА… „!

 

Всички тези, НО-та са извинения, страхове, съмнения на хората в самите тях, които нямат нищо общо с нас. Всеки твори история, но ничия история не е същата за останалите. Всеки лесно може да каже на друг как да не прави нещо и после скрито вкъщи ще седне и ще си мисли защо не може самият той да го направи… защото Да, АМА…!

Това е изразът на „комфорта- илюзия“, защото в този комфорт, има всичко  друго, но не и иистински комфорт, удоволствие, желание, блян, мечти, копнеж, устрем, удовлетвореност….

 

Тигърът не иска разрешение от газелата, за да тича!

 

Всъщност, вярвам и че „махни ми се от пътя, не ме бави“ звучи в ушите на същата тази газела всеки път щом препусне през саваната и дори самата тя се мотивира така да тича още по-бързо.

 

Какво да правим?

 

Избери истината – хайде наистина да сме честни тук относно това, което желаеш и какво възнамеряваш да направиш, за да стигнеш точно там.

Изгради моментума – време е да оставиш страха и оправданията в миналото и да приложиш нужните действия, така че бизнеса ти, дейността ти да се придвижат напред сега.

Потенциалът – и вече е време да събереш всички парченца на пъзела, за да постигнеш дългоочаквания си успех.

 

Всъщност да си успешен не изисква тонове време или нечовешки талант. Ти вече имаш каквото ти е необходимо за успеха – сега е време да го приложиш.

 

Не пропускай да следиш актуалите събития и заглавия в секция Събития и FB страницата Judway.

 

Love,

Юлия Атанасова

 

Ако темите за жените в бизнеса и продажбите ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група The World Of A Sales Woman във Facebook ТУК

 

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

 

 

Leave a Reply