Тигърът не иска разрешение от газелата, за да тича

Тигърът не иска разрешение от газелата, за да тича.

 

Увереност.

 

Спри да обръщаш внимание на статиските и но-тата.

 

Какво като нямаш достатъчно лайкове, абонирани, регистрирани, последователи!? Те не са най-важотото условие, за да продължиш да показваш, това което твориш, правиш най-добре и което си пред света.  Дори сайта ти да не е още напълно готов, презентацията несъвършена, просто започни от някъде. Няма по-добро начало от самото действие, вървенето напред!

 

Изненада – когато започнах да се занимавам с продажби, първите 20, с които се срещнах от списъка ми с таргет клиенти – всички до един ми отказаха! Това не ме спря да продължа напред с пълна газ –  да се обаждам, да виждам нови хора, да предлагам, да се уча.

А знаеш ли колко актьори са се отказали така, преди да стигнат и  50-тото си прослушване за роля, и са сменили професията? Но също и колко са сбъднали мечтата си защото са вярвали в себе си и след стотното скъсване?!  Да, това е факт.

 

Писателят пише и не мисли за това кой ще го чете. Работата му е да пише.

 

И това е валидно за всички ни – независимо че не всеки ще купи точно от нас, ще ни чете или потърси, или хареса, нашата задача е да продължаваме да правим това, което обичаме, в което вярваме, с което усещаме крилете си разперени, страстта си. Винаги ще има кой да ни каже „Да, но…“ или любимото ми „Да, АМА… „!

 

Всички тези, НО-та са извинения, страхове, съмнения на хората в самите тях, които нямат нищо общо с нас. Всеки твори история, но ничия история не е същата за останалите. Всеки лесно може да каже на друг как да не прави нещо и после скрито вкъщи ще седне и ще си мисли защо не може самият той да го направи… защото Да, АМА…!

Това е изразът на „комфорта- илюзия“, защото в този комфорт, има всичко  друго, но не и иистински комфорт, удоволствие, желание, блян, мечти, копнеж, устрем, удовлетвореност….

 

Тигърът не иска разрешение от газелата, за да тича!

 

Всъщност, вярвам и че „махни ми се от пътя, не ме бави“ звучи в ушите на същата тази газела всеки път щом препусне през саваната и дори самата тя се мотивира така да тича още по-бързо.

 

Какво да правим?

 

Избери истината – хайде наистина да сме честни тук относно това, което желаеш и какво възнамеряваш да направиш, за да стигнеш точно там.

Изгради моментума – време е да оставиш страха и оправданията в миналото и да приложиш нужните действия, така че бизнеса ти, дейността ти да се придвижат напред сега.

Потенциалът – и вече е време да събереш всички парченца на пъзела, за да постигнеш дългоочаквания си успех.

 

Всъщност да си успешен не изисква тонове време или нечовешки талант. Ти вече имаш каквото ти е необходимо за успеха – сега е време да го приложиш.

 

Love,

Юлия Атанасова

 

 

Ако темите за жените и хармонията ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група Woman Vibe – Живей.Твори. Повтори – във Facebook ТУК

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.