17 неща, които направих през 2017

1.Оставям телефона си в чантата докато шофирам и си давам часове почивка от него. Ако и вие сте пристрастени към технологиите, като мен, ще разберете колко важно е това. Отне ми три седмици, за да развия навика. Резултат: вече не усещам тази сурова спешност, незабавност и лудо напрежение  да спасявам цялата планета. Медитирам по-често. Имам време да остана с мислите си, да подреждам собствения си живот.

 

2.Преди лягане напълвам голяма чаша с вода и прибавям 1/2 супена лъжица ябълков оцет (аз лично и малко лимонов сок). Оставям ги на олтара ми в кухнята да се зареди водата през нощта със сила преди да я изпия на следващия ден. Предимствата на ябълковия оцет: регулира кръвната захар, силно антибактериално средство, чудесeн за здравето и кожата.

 

3.Обърнах стратегията си за растеж в бизнеса навътре. В продължение на седем години бях: расти навън, като се доказваш. Публичност, медии, социални мрежи, представяне пред нови хора, един вид прави списъка по-дълъг… Това не е забавно в дългосрочен план. Затова обърнах всичко навътре: фокус върху близките ми и хората, които вече са тук и резонират с мен. И така и успеха се удвои.

 

4.Прочетох автобиографията на Мадона. Това, което виждаме отвън заблуждава.

 

5.Започнах да се храня здравословно и по време на работа. Преди обръщах внимание на режима си през уикендите и по време на почивка. След ваканцията това лято – промених всичко.

 

6.Показах и споделих чувствата си и любовта си, без да съм сигурна, че другата страна ще откликне. Истината освобождава силата ни и ни възнаграждава. Всеки път.

 

7.Втора кожа на Biologique Recherche  – процедурата за лице и подмладяване на годината. За нея писах тук

 

8.Стилът ми на момиче естествено се трансформира в този на дама. Женствеността – беше основен фокус за мен през тази година.

 

9.Все по-отдадена съм на времето си за медитация. Плюс, всеки ден посвещавам специално време за мен след работа – за обръщане на енергиите. Това е ключ към щастие, дълбоко себепознание, отдаденост към всяка сфера от живота ми, повече наслада.

 

10.Спрях да се страхувам от мнението на другите и да заявявам себе си. Да си прекалено мил всеки път може да е механизъм за оцеляване, базиран на страха. Ето какво разбрах: Ако ми създаваш трудност без основателна причина, тогава няма да се двуомя и ще те уведомя, че поведението ти не ми допада и не ми носи добро и радост. Сигурна съм, че така започват много промени.

 

11.Спрях да се сравнявам с другите – предпочетох да се уча на всичко, за което завиждам и бих искала да изразявам и притежавам. Приех дразнителите за вдъхновители.

 

12.По-малко багаж, повече щастливи моменти – научих се да избирам кое е най-необходимото, за да се чувствам лека и добре по време на пътувания.

 

13.Започнах да си готвя супи. Стават все по-вкусни.

 

14.Добавих повече свещи, камъни, етерични масла вкъщи, изхвърлих доста ненужни вещи. Прочистих пространството.

 

15.Почистих си социалните профили и манията да се отнеса и скролвам до безкрай изчезна.

 

16.Спрях да работя в извънработно време.

 

17.Тази година се отдадох на упражнение и прилагане на всичко прочетено от мъдрите книги и чутото по време на  семинари в живота. Освободих доста бариери и ограничения. Беше интензивно, но безценно.

Love,

Юлия Атанасова

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

 

Ако темите за жените и хармонията ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група Woman Vibe – Живей.Твори. Повтори – във Facebook ТУК

 

 

За повече положителни и вдъновяващи мисли, заповядай с мен в ТОВА ОНОВА безплатно ТУК – с регистрацията получаваш безплатно и книжката ми „Аз съм радостта“

 

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.