31 12 2015

posted in: Life Thoughts | 0

Днес е един ЧУДЕСЕН ден, в който можем да пуснем, всичко, от което искаме да се освободим.

Да БЛАГОДАРИМ на всеки месец от изминаващата година за това, което ни е донесъл, като хора, възможности, ситуации и да ПРОСТИМ за болката и огорченията, които са докоснали сърцата ни.

Пламъкът в мен твори мечти и възможности за следващата година. Имам големи планове за мен и семейството ми, работата, блога….. и знам, че с дисциплина, сила, подготовка, фокус и желание мога да ги постигна.

Тук в Judway ще продължавм да пиша за това, на което и аз самата се уча всеки ден. Ще продължавам да интервюирам интересни личности, които да ни припомнят за малките дарове на живота чрез личните си преживявания и истории и техния щастлив път и практики.

Подготвила съм ви и изненади!

Положих и целите си за тази година:

 

да съм добра към себе си останалите и да правя всичко с любов

да дарявам повече

да купонясвам повече

да отделям повече време за хобито си

да си поставям високи цели

да съм креативна

да не спирам да работя

върху мечтите си

 

ОТВАРЯМ сърцето си.

ЗАТВАРЯМ календара на съжаленията, счупените часовници и бариерите със знанието и спокойствието на щастието и любовта, защото ВЯРАТА ми ми сочи най – точния път.

 

Когато нося отговорността за себе си знам че всичко е наред.

 

БЛАГОДАРЯ на всички ви за времето, което посвещавате на Judway. Правите ме много щастлива, с това че избирате и четете и моите думи, които искренно се надявам да ви приповдигат. И това, че сте тук много ме мотивира, защото в крайна сметка може всеки от нас да води различен живот, но дълбоко вътре в себе си всички искаме да се чувстваме свързани със събе си и с живота.

Надявам се, че ще продължите да бъдете с мен и през новата година.

Весели празници и ЩАСТЛИВА 2016!

Юлия Атанасова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.