АЗ СЪМ РАДОСТТА

 

В  основата на всичко, в центъра на нашето съществуване, отвътре нещо се обажда и търси вниманието ни, в очакване да бъде забелязано. Тази вътреша интелигентност – интуицията, която тихичко почиства всички бъркотии, които сътворяваме. Тя е центъра,  безвремието и единствено практиката ни отвежда към нея, кротко и тихо. Щастлива съм, че днес мога да споделя тук с теб книжката „Аз съм радостта“, в която събрах свои любими практики, които ми помагат да връщам ежедневно щастието в живота си, да променям гледната си точка и да съм радостта, която търся.

Кликни върху картинката и се регистрирай, получи безплатно книжката „Аз съм радостта“.

 

АЗ СЪТВОРЯВАМ ЖЕЛАНИЕТО

(Сезонно издание)  Няколко пъти в годината ви каня да извървим заедно пътя към желанията. Проверявай в събитията ТУК кога е следващия сезон на предизвикателството „Аз сътворявам желанието“ – 10 писма , в които споделям  мисли за сбъдването.

 

 

 

 

 

 

Woman Vibe – Живей.Твори.Повтори
Групата за всички дами,  творци, предприемачи, мениджъри, заинтересовани от мотивацията, творчеството, личностното развитие, стила и успеха. В това креативно общество имате възможността да срещате и други талантливи съмишленици, докато следите идеи и впечатления, знания и упражнения за щастие и успех в живота и бизнеса.  Каня те да споделяме заедно мотивация и информация.

 

 

ТОВА -ОНОВА – месечен низ от кратки работещи практики, ритуали, мантри, идеи, които са ми подействали вдъхновяващо, мотиваращо, обогатяващо или релаксиращо и с радост споделям  веднъж в месеца лично на пощата ти. Така лесно можеш да се връщаш когато пожелаеш към тях. С регистрацията тук >>>  http://bit.ly/2qLcw99  получаваш безплатно и книжката “Аз съм радостта” веднага  <3

Благодаря, че си тук,

Юлия Атанасова