Здравей,

приветствам те в Judway.

Мисията му е да вдъхновява жените за постигането на хармоничен и щастлив живот.

Основните рубрики:

 

МОТИВАЦИЯ JUDWAY

Блогът е моето холистично място, където съзнанието среща успеха и амбицията прегръща мира. Това е пространството, в което споделям мисли за любовта, желанията и мечтите, мотивацията, успеха. Остани мотивиран. Прочети повече за МОТИВАЦИЯТА  ТУК . Абонирай се за безплатния мотивационен бюлетин ТУК .

 

УСПЕХ JUDWAY

Занимавам се с продажби и маркетинг вече почти две десетилетия и обичам всяка част от това пътуване – и се чувставм дълбоко пристрастна да помагам на другите да се чувстват по същия начин с кариерата си. Заповядай в Judway, за да се мотивираш и подкрепиш знанията си как да превръщаш страстта си в успех и да създадваш изобилие. Прочети повече за успеха  ТУК  .

 

STYLE JUDWAY

Моите вдъхновения и идеи, за да сме здрави, красиви и стилни жени всеки ден ТУК .

 

ИНТЕРВЮТАТА В БЛОГА:

СПОДЕЛЕНО ЗА ЩАСТИЕТО JUDWAY

В рубриката Споделено за щастието с..  те срещам с хора, които комуникират и практикуват мъдростта и буквално раздават своите малки тайни за радостен път, зареждат, инспирират, насърчават всички любопитни. Всеки един от нас е уникалeн и звездата му свети различно за света, така както всеки един от нас дава на света различното, без което всички останали не можем. Споделено за щастието с.. е една непрекъсната поредица с участието на личности, посветили дейността и живота си на щастието.  Виж цялата рубрика ТУК .

БИЗНЕС С ДУША JUDWAY

В поредицата Бизнеси с душа те срещам с мотивиращи личности, които ще запалят пламъка на креативността ти, сигурна съм. Лично за мен, като човек, който е занимава с продажби толкова много години, важно е това, което купувам, до което се докосвам, да носи след себе си допълнителна стойност за света, за хората. Уважавам хора, проекти, бизнеси,  които се грижат за опазването на околната среда и природата; такива, които създават благоприятни условия за живот и труд, осъзнатост, духовен растеж, мотивация –  нарекох  ги бизнеси с душа. Мотото е „За живот с творчество!“. В поредицата имаш възможност да прочетеш интервюта с хора, които са се отдали на щастието и любовта в работата си или чрез хобитата си и други свои инициативи, каузи. Виж цялата рубрика ТУК .

 

Приятно четене,

Юлия Атанасова