Божествено женствена

posted in: Life Thoughts | 0

За да се чувстваме по начина, по който искаме е свързано с възможно най-често да правим лесни неща, които ни помагат да се чувстваме по този начин всеки ден.

 

Едно от моите най-желани е да се чувствам женствено – но от онова божественото женствено. И за да се чувствам по този начин не е необходимо да водя курсове за богини в хола си, или да взимам уроци по бели денс всеки ден. Защото си имам и така вече пълен живот.

 

Но, мога да се поглезя от време на време, онзи ден пък си препрочетох една глава от „Бягащата с вълци“ на Клариса Пинкола Естес, планирали сме си уикенд пътешествие с приятелка, а в Археологическия музей онзи ден видях статуя на богинята Афродити и дълго й се наслаждавах.

Тази божествена женственост у мен може да се събуди и от толкова малко. А в дните когато не се чувствам секси, мога да избера да облека пола вместо панталон.

 

Един малък избор може да промени начина, по който се чувстваме цял ден. Затова търсете нещата и средата, които респондират на начина, по който искате да се чувствате. Отидете на изложба, разходете се сред природата, карайте колело, рисувайте… просто позволете на красотата да преминава през вас.

 

Love,

Юлия Атанасова

 

Ако темите за жените и хармонията ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група Woman Vibe – Живей.Твори. Повтори – във Facebook ТУК

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.