Време за класика и червено

posted in: Life Thoughts | 0

С наближаването на Свети Валентин ми се стори забавно да събера малко идеи за стил за тази романтична седмица на вино и любов.  Избрах си и тема:  елегнатна класика и много червено.

Червеното е цветът на огъня и кръвта, свързва се със сила, власт, мощ, решителност, символ е на желанието и любовта. Изключително емоционален и привличащ вниманието цвят, който зарежда и с много топлина.

Във визията си червеното можем да внесем по различни начини, без да прекаляваме с използването му – от аксесоари до активното му присъствие в контекста, който изграждаме около себе си – чрез цветя, декорации.   Дори през тази седмица да изберете да изкарвате повече време на места с този цвят отново е израз на посвещаване на цвета на любовта.

Лично аз винаги съм била фен на класическата визия. И този път не правя изключение. Отново търся драматичното в моделите, нещо  елегантно и вечно, но също така и да мога да ги нося отново и отново. Гъвкавостта е изключително важна за мен.

Тази година печелившият ми избор е от колекцията на Silva Atelier – малка черна рокля за вечер с чаша ароматно червено вино и елегантна плътно прилепваща по тялото  пола в комбинация с бяла ефирна риза.

Пола и риза: Силва Йорданова Silva Atelier, Грим: Константина Костова с Минерална козметика, Фото: Мариана Гугалова – ателие Guge.

Рокля: Силва Йорданова Silva Atelier, Грим: Константина Костова с Минерална козметика, Фото: Мариана Гугалова – ателие Guge.

Друг начин да събудя страстта в стила ми са аксесоарите – ярко червените слънчеви очила са един от любимите ми завършеци.

Пола и риза: Силва Йорданова Silva Atelier, Очила: Kwiat, Грим: Константина Костова с Минерална козметика, Фото: Мариана Гугалова – ателие Guge.

Кой е вашият цвят тази седмица? Кои са темата и контекста върху които ще се фокусирате?

Love,

Юлия Атанасова

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.