Вътрешна мотивация

posted in: Мотивация | 0

Всички имаме вътрешен глас в себе си, светлина, пътеводител, компас, който ни подсказва какво да правим.

Въпросът е да го чуваме позитивно. Дори когато усещаме страха, да си позволим да действаме за това, което ни тегли отвътре със страст. Да направим това, което обикновените хора се страхуват. Без горчиво как ще познаем насладата. Да откриваме пътя, не оправданията. Да мечтаем широко, необятно, безгранично.

 

На кой тон ще се доверим, кои ноти ще изсвирим – тъжните или веселите? Важен е тонът, вибрацията, които ще се изберем да следваме.

 

Успехът се крие в откриването на собственото щастие, в нашия тон, в това, което сами си доставяме и не чакаме някой друг да ни подари.

 

Как ни говори вътрешния глас – шепти или крещи? Мотивира ли ни или ни спира? Подкрепя ли ни или се опитва да ни изплаши? Наблюдение.

 

Ако е първото – поздравления!

 

А ако е второто и чувате напреженението, крясъка на този вътрешене глас, просто е време да му кажете – Стига ми крещя! Да му кажете да говори мило, да го убедите, че му вярвате и искате да ви шепти, да ви подкрепя, да ви изсвири рок парчето или операта, които обичате.

 

Пейте от сърце, не от липса на възможности.

Вътрешната мотивация е двупосочния разговор със самите нас, а не диктовка.

 

“Трябва не да търсиш любовта, а да откриеш преградите в себе си, които си издигнал срещу нея” – Руми.

 

Love,

Юлия Атанасова

Регистрирай се за безплатния бюлетин на Judway ТУК – с регистрацията получаваш безплатно и книжката ми „Аз съм радостта“

 

Ако темите за жените в бизнеса и продажбите ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група The World Of A Sales Woman във Facebook ТУК

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.