Да подредим идеите и свежите стартове за есента

posted in: Life Thoughts | 0

Септември започна и след няколко слънчеви, динени месеца, съм готова за творчество и розов чай. Вибрацията е: гладна съм да се организирам и да си представя останалата част от годината. Имам планове. Тази творческа фаза ще изисква фокус и рискове. Затова, преди да гръмне шампанското … пауза.

 

Оставам в това свое нетърпение и просто му позволявам да вибрира в мен за малко, а след това, продължавам напред към следващото ниво. Винаги преди това се проверявам – дали следващите ми стъпки отговарят на това как искам да се чувствам. Страстта е, като лазерен лъч. И ако можем да го овладеем, започваме да използваме тази енергия, която осветява пътя ни напред и изгаря препятствията. Такава е силата на нашите желания.

Затова сега е толкова прекрасен момент да седнем и да си подредим идеите и свежите стартове за есента. Използвайте творческата си енергия и сложете на масата магическите си планове.

Love, Юлия

Ако темите за жените и хармонията ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група Woman Vibe – Живей.Твори. Повтори – във Facebook ТУК

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.