Как да постигаме целите си

posted in: Мотивация | 0

Имам добри новини.

 

Ако не постигаме целите си, то грешката  е изцяло в самите нас.

 

Знам, че не звучи както ви се иска, но останете с мен.

 

Виждате ли, по пътя някой ни е казал и помогнал да повярваме, че най-доброто нещо е да си поставяме годишни цели. И в това няма нищо лошо … но просто една цяла година е наистина много време и на мозъка ни му става много трудно да разбере и действа върху цялата тази информация.

 

Ето защо започнах да си създавам 90 дневни цели и планове. Това е една от тайните на възможността ми да се съсредоточавам и справям с повече за по-малко време.

 

С 90-дневните цели и планове ще се почувствате по-мотивирани, ще усещате повече напредъка и ще празнувате по-често (а кой не иска това, нали ?!).

 

И така, много важно условие в новата си 90 дневна пътна карта е да не се опитате да съберете всичките си идеи за година напред. Направете списък с целите, създайте приоритети, опишете най-важните за следващия период и защо са важни за вас.

 

Плюс това малко упражнение за повече лекота:

Малките стъпки – Тази техника е за справяне и преодоляване на огромните задачи и закъснения, които причиняват много излишен стрес. Мислете за тях като за малки препятствия, разделете задачите на много малки задачи и се захващайте с тях една по една.  Това ви помага да разпределяте тежестта и да не я преживявате наведнъж.

 

Сподели своята обратна връзка в полето за коментари.  Judway събира хора, търсещи вдъхновение и добри идеи и твоята история може да помогне на някой да достигне до своето прозрение.

 

Времето ти на тази планета е толкова ценно. Надявам се, че днешната публикация ще ти помогне да го изразходваш за активности, дела, проекти, инициативи, които наистина имат значение.

Love,

Юлия Атанасова

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

 

Ако темите за жените и хармонията ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група Woman Vibe – Живей.Твори. Повтори – във Facebook ТУК

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.