Детството е…

Judway подкрепя проекта Детство, чиято мисия е да помага на дечицата с диабет в България. Наскоро споделих с вас историята и идеята на проекта, покрай неговото издаване, виж отново тук, и продължавам да ви държа в течение с интересно му развитие.

 

Сборникът съдържа 35 разказа за детството на 35 автора и средствата от неговата продажба отиват като  дарение за Специализираната болница за Активно Лечение по Детски болести – София.

 

Преди Коледа и по повод световния ден за борба с диабета, 14 ноември, творецът на тази сърцата идея – Доротея Луканова, ни събра една безкрайно приятна група хора, за да заснемем специална фотосесия  за книжката. Щастлива съм, че бях част от това благородно дело.

 

А каква е идеята?

 

Освен, че ще започнете да забелязвате често този красив колаж (фотографиите са дело на невероятната Гергана Мудова – Гати),

 

15034131_10154678891027436_890842431_o

 

ще можете и да отададете своята съпричастност към каузата, като си закупите сборника от книжартици Сиела.

 

С всяка поръчка  в периода 14-30 ноeмври 2016г. заедно с книжката ще получите и картичка с послание от един от петимата участници на снимката: Гергана Мудова – фотограф, Юлия Атанасова – блогър Judway, Гергана Змийчарова – артист, Георги Петров – философ и Александър Митрев – актьор.

 

„Детство“ е един чудесен подарък за всеки предстоящ декемврийски празник и причина за щастие в очите на толкова много дечица!

 

А за теб детството е……какво? 🙂

 

С любов,

Юлия Атанасова

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.