Думата, от която се нуждаете през 2018

posted in: Life Thoughts | 0

Какво мислите за себе си? А какво мислите за другите?

Думите, които мислим, пишем и изказваме така силно определят ежедневието ни. Ако се будим и започваме сутрините си с усмивка и изречението „Днес ще бъда щастлив“, то може да не промени абсолютно всичко, но със сигурност ще посее семенцето на трайната ни радост към живота.

Думите са по-мощни, отколкото вярваме. Те са в състояние да влияят пряко на нашите дни, така че хубаво е да обръщаме внимание как говорим за живота си и на хората около нас.

Преди време започнах  една традицията – да избирам една дума за себе си през Януари, върху която да се фокусирам, медитирам и която да отразявам  всеки ден през годината. Сред тях са били: игра, мир, процъфтявам, светя, цялостна, хармония, любов… и ми помогнаха да дишам по-дълбоко, да виждам по-ясно, да се справям с предизвикателствата и да раста.

ЗАПОЧНИ НОВАТА ГОДИНА С ЕДНА МАЛКА ДУМА

Представете си, че през цялата 2018 г. се фокусирате върху само една дума. Как бихте я избрали и какво би означавала тя за вас? Какво искате от следващата година? Заявете го, кажете го, тръгнете към него.

Помислете за думата си на 2018, тази която бихте желали да определи напредъка ви. Тя може да е само една малка думичка, но повярвайте ми има огромно влияние върху курса ви. Когато заявяваме намеренията си и насочваме действията си в същата посока, резултатът е трансформация.

И така, ако думата ви за 2018 г. е “радост”, представете си как започвате всеки един ден с радостен дух и зареждате всичко, до което се докоснете с щастие.

“Любов”? – Нека всеки, който ви срещне през тази година я усеща през вашето присъствие.

Коя е вашата дума за 2018?

Love,

Юлия Атанасова

За повече положителни и вдъновяващи мисли, заповядай с мен в ТОВА ОНОВА безплатно ТУК – с регистрацията получаваш безплатно и книжката ми „Аз съм радостта“

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.