Здрави очи за диви

posted in: Style | 0

Колко време изкарваш на ден пред компютъра, телефона, телевизора? Пет минути, един час, няколко часа? Сигурна съм, че и при теб са много повече от това.

С отварянето на очите сутрин, почти винаги първото нещо, до което се докосваме е телефона, след което сядаме на компютъра, за да си изпием кафето и прочетем новините, проверим социалните мрежи, а в работата продължаваме на екраните – да отговорим на имейлите, да напишем предложенията, да оправим документите…и дори в малкото време, което ни остава за нас самите, отново сме на устройствата. Все по-често виждам пешеходци и трениращи във фитнеса, вторачили се в мобилните си апарати.

Ето защо здравето на очите става все по-неотложна тема – заради новият ни начин на живот и вредните ултравиолетови лъчи. Ако искаме да сме здрави и успешни, това е въпросът, който не бива да игнорираме в ежедневието си на творчески жени – както своето, така и на нашите деца и близки.

В къщи, в офиса, на път, навън, предпазване на зрението може да бъде, освен ритуал за здраве и забавление, защото да носиш очила носи още ред предимства, които преотрих за себе си:

Стил

Разнообразие

Личен почерк

Харизма

Самочувствие

Индивидуалност

Цвят

Блясък

Свежест.

И както винаги, отново имам идея и решение.

Заснехме я заедно с най-верния на моите очи партньор Kwiat, пред обектива на Мариана Гугалова – ателие Guge с грим от Константина Костова – My Mineral Makeup.

Вдъхновете се с още актуални идеи за слънчеви очила и диоптрични рамки тук: http://kwiat.bg

 

 

 

Love,

Юлия Атанасова

 

 

Ако темите за жените и хармонията ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група Woman Vibe – Живей.Твори. Повтори – във Facebook ТУК

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

 

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.