Какво правим след голямата промяна?

posted in: Life Thoughts | 0

Пробив, осъзнаване, промяна – там си, случили са ти се,  усетил си блаженството от облекчението на откриването на новото ти АЗ.  Този свободния, обичащия, окриления, позитивния, смирения ….На финалната права си. Усещаш успеха си и свободата. Възможно е. И няма връщане назад.

Но сега какво?

Понеже си на нов етап, чувството е еднакво и приятно и плашещо. И “Аха” да не се подхлъзнеш, по ирония на съдбата, защото тази дуалност те разклаща.

Какво правим след пробива, личностната си промяна – взимаме или бягаме?

При всички случаи бъди изключително мил към себе си.  В нежността е разковничето. Промяната иска време за осъзнаване. Както атлетите се лекуват и си почиват. И ти е хубаво да притихнеш повече от обикновено сега. Остави промяната да влезе до дъното на клетките ти. Не пускай на всеослушание успеха си. Дай си няколко дни за настройване. Гледай филм, направи си маска на лицето, изпий един чай, изяж една пица, отиди сред природата – сещаш се, тези приятните и комфортните неща.

Забележи, че сега повече забелязваш. Промяната е и нов начин на виждане – тревата ти се струва по-зелена, наистина чуваш какво другите ти казват… и, Да, дори изглеждаш по секси. По – свързан си със света  и го забелязваш.

Продължавай. Но се подготви и за някои топки. Това е много много важно.

Очаквай, че може да паднеш обратно – но можеш и да бъдеш толкава смирен, когато това подхлъзване стане, колкото не си очакавал от себе си до този момент.

Такъв е пътят на наистина голямата промяна.

Голямо разширяване,

после леко свиване,

отново експанзия,

микро свиване

и обратно към разширяването  – пълно, по-пълно, най-пълно.

Разширение.

Учиш се на новото си Аз. Връщаш се към радостта и силата си.

За миг ще забравиш и ще се върнеш към стара пътека или навик. Но бързо ще се умориш от всичко, което ще оцениш, че вече не е твое. И това е супер. Защото си на прав път.

А може и да се тестваш. Дори се опиташ сам да се саботираш. Няма лошо.

Но обичай.

Защото все по-лесно ще можеш да се връщаш обратно към по-разширения си и силен вариант. Колкото повече сила, толкова по-лесно. Усещаш ли го?

Понякога радостта ти може да ти се стори смущаваща, а силата ти – ужасяваща. Новото е пътешествие/упражнение за ума. Това е всичко, което трябва да знаеш.

Спомни си колко неуверен беше, когато се учеше да караш колело. Или първият път, когато караше много бързо, сам, или когато плува в морето за първи път? Това е ново… и е прекрасно! Свикването с новата ти сила, не я прави по-малко реална. А и нея не я е страх, че ще сбъркаш на първия завой, тя е тук за да остане с теб.

Документирай трансформацията. Опиши старите и новите си начини:

“Бях свит и мълчалив. Повиках цялата си сила при мен и видях истината. Проговорих истината. Сега съм открит и видим. Чувствам силата в гласа и визията си. Ще говоря само истината отсега насетне. Аз съм свободен. Радостта е свободата. Ще продължа да изваждам радостта си на повърхността”.

Опиши откровенията си, новия си начин на правене на нещата.

И си признай, че си промемен. Напиши си го и се подсещай за това. Кажи на най-близките си приятели за пробива си. Затова как си се станал по-силен. От какво си се освободил, опиши им новата си истина.

Повтори пробива си. В това е ключът. Имало е процес, който ти е помогнал да отидеш от друтата страна. Може да е било просветление докато си танцувал в клуба с приятели, или по време на йога упражненията или докато си плакал толкова силно, че си видял чак ангели в стаята….. или просто най-накрая си казал това, което мислиш.

Пробивът си е пробив.

Върни се  в този магичен момент, когаго се Събуди и си спомни как светлината те изпълни. И продължавай да си спомняш тази светлина.

Продължавай да пулсираш отворено, с твоята сила

Фокусирай се върху разширението си, обогатяването си

Не позволявай лъча да остане само лъч. Позволи му да се превърне в огън.

Остани с него. Подхранвай силата си, себеоценката си и уважането си.

Остави новото да те преобърне. Помни, че клетикте ти се обновяват постоянно и ти не се същия от преди седем години – всичките ти клетки са се променили от тогава.

И е невъзможно да се върнеш обратно след като си видял светлината си.

Вгледай се в сърцето си и ще разбереш какво имам предвид.

Love,

Юлия Атанасова

За повече положителни и вдъновяващи мисли, заповядай с мен в ТОВА ОНОВА безплатно ТУК – с регистрацията получаваш безплатно и книжката ми „Аз съм радостта“

 

 

Ако темите за жените в бизнеса и продажбите ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група The World Of A Sales Woman във Facebook ТУК

 

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.