Как да пренапишем историята си

posted in: Life Thoughts | 0

 

 

Как да пренапишем историята си.

 

Имам великолепен цитат за вас днес – на любимата ми авторка Мариан Уилямсън:

 

„Пусни историята си, за да може Вселената да ти напише нова.“

 

Пускането е, върху което е хубаво да се постараем, когато сме решили да се развиваме. Защото винаги се учим и растем, докато казваме „да“ на повече начини за разширяване на вътрешната ни мъдрост.

 

И когато сме по пътя на личностното развитие, както е модерно да се нарича, ни помага, качеството да пускаме старите ненужни ни вече истории.

 

В книжката ми „Аз съм радостта“, говоря за връщането към себе си, центрирането:

 

“Наслади се на себе си, на мислите си, преди да се е сбъднало желанието ти, мечтата ти. Обичай яйцето си. Защото то няма да е вечно тук и съвсем скоро ще размахваш криле и животът никога няма да бъде същия, както преди.”

 

(можеш да се регстрираш ТУК и ще получиш Аз съм радостта безплатно):

 

И така:

Начинът да променим историята си е, когато първо осъзнаем каква е тя в момента. И единствения вариант да позволим на Вселената да промени онези истории, които не харесваме вече е като сме готови да ги пуснем – Вселената не би взела нещо от нас, което не сме готови да дадем.

 

Огледайте историите си – историите с травматичните спомени, зависимости, преживявания и започнете да благодарите на тези истории. Благодарете им, че са били част от живота ви и са ви послужили да сте невероятния човек, когото сте днес.

 

След което можете да решите, че е време да се разделите със съответната история. И  ако сте готови –  освободете я и я предайте на грижата за Вселената, така че Вселената да я пренапише за вас.

 

Това е духовна практика. Всичко, което е хубаво да направите е, вече да не  желаете да живеете тази история и да я освободите с молитва: „Вселена, вземи това от мен и ми покажи различния начин. Покажи ми как да видя тази ситуация с повече любов, състрадание, прошка и благодарност. Благодаря ти, че ме освобождаваш”.

 

Можете да започнете тази простичка практика още сега, ако пожелаете.

 

Научих за нея от една от любимите ми книги “Завръщане към любовта” на Мариан Уилямсън – световен бестеселър, който препоръчвам от сърце.

 

Защото е възможно всички да излезем от стария начин на мислене, от ролята на жертвата, и да се отворим към величието… но само, когато освободим място за него.

 

Регистрирай се за безплатния бюлетин на Judway ТУК – с регистрацията получаваш безплатно и книжката ми „Аз съм радостта“

Ако темите за жените в бизнеса и продажбите ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група The World Of A Sales Woman във Facebook ТУК

Каня те да бъдем заедно за повече мотивация и по време на събитията през юни 2017 – виж детайли и програма ТУК 

 

Юлия Атанасова

 

Кликни върху картинката и се регистрирай,

получаваш и безплатно книжката „Аз съм радостта“


 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.