Кое е най-важното?

posted in: Work Thoughts | 0

Кое е най-важното?

 

Най-успешните лидери за станали такива, защото са осъзнали, че да живеят собственото си щастие и мечти е най-важно. Повярвали са в себе си и не са приели да живеят чуждото, за сметка на своето.

 

Няма значение от държавата и сектора им на изява, защото са правили това, което им носи истинско удовлетворение. Всички курсове за успех и мотивация включват тази тема, като основен панел и това не е случайно.  Можем да правим чудеса от всеки край на света, но те няма да се реализират, докато не спрем да гледаме навън от себе и не спрем да очакваме, че друг ще го постигне вместо нас.

 

Вярващите в себе си личности са харизматични и мотивиращи за всички наоколо точно с вътрешния си заряд.

 

Никога не е късно.

 

Старт.

 

 

В началото на всеки проект сме чувствителни към историите как нещата са били правени досега, както и към шума от съвети, които хората около нас нетърпеливо искат да ни дадат.

 

Инкубационният период е нежен, същевременно представлява огнената фаза, когато вижданията и желанията ни се разгръщат в стратегия.

 

 

„Но не го прави. Не сега. Моля те, не е още момента“….

 

Предупрежденията винаги имат своите достойнства, но когато сме на старта на нещо ново, винаги трябва да мислим смело, със размах.

 

Ако не проработи, винаги можем отново да се върнем към “предупредителния” канал. Стартът на план е времето, когато максимално се разгръщае, размахваме флага, възползваме се от идеалите си, защото ако сега не го направим, може никога да не стигнем пак дотам.

 

В началото е необходимост да сме уверени в себе си, за да можем да чуем и видим истината. Това е времето, когато създаваме собствените си принципи и системи, подкрепящи креативността и иновативността ни – при това безплатно.

 

Какво ще кажете за едно упражнение – седнете, представете си и опишете един ден с вашия нов проект, такъв какъвто си го мечтаете.

 

Размахайте флага!

 

Юлия Атанасова

 

Ако темата за продажбите те вълнува, защото се занимиваш с продажби, или отговаряш за търговци, или си творец, но би искал да научиш повече за продажбите – каня те да станеш част и от JudwayInSales  и да се регистрираш за още по темата тук.
Занимавам се с продажби и маркетинг вече почти две десетилетия и обичам всяка част от това пътуване – и се чувставм дълбоко пристрастна да помагам на другите да се чувстват по същия начин с кариерата си. Заповядай в Judway, за да тренираш как да превръщаш страстта си в успех и да създаваш изобилие.

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.