Кое те зарежда?

posted in: Life Thoughts | 1

Кое те зарежда?

СЕГА е точното време, за да разбереш. Чувстваш ли се объркан, без надежда или уморен? Не е полезно да живеем на слаби батерии. Откриването откъде се зареждаме енергийно е една от най-смелите постъпки в живота ни. Не е загуба на време. Смелост е да спрем и да разберем, че графика със задачите и крайните срокове не е единственото нещо, за което трябва да мислим. Да спрем е необходимост.

 

Презареждането без чувство за вина ни помага да постигаме всичко в живота си по правилния начин, с нашия нормален и свободен ритъм, без стрес, следвайки графика в душата си, не в главата си.

 

Потърси какво те зарежда с енергия.

 

Открий местата и нещата, които те вдъхновяват.

Разходка.

Книга.

Чаша горещ чай.

Природата.

Водата.

Честността.

Дърветата.

Почивката.

Топлината.

Горещата вода.

Взимането на душ.

Слънцето.

Птиците.

Животните.

 

Твоята енергия е уникална и специална. Тя си има ритъм, който те води до всички невероятни неща в живота, които искаш да правиш и постигнеш. Необходимо е просто да се движиш в нейния ритъм, да я оставиш да те води. Остави  я да те води, като наблюдаваш. Без ритъма на твоята енергия, без знанието какво те вдъхновява ще задаваш въпроси, на които иначе би знаел отговорите.

 

Открий това, което те зарежда в живота и ще си отговориш на всички въпроси.

 

 

От Юлия Атанасова

 

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

  1. Дефиниране на мечтите. | Judway

    […] Четете историите си, за да можете да ги усетите и с тялото си. Сами ще се убедите, че вашата приказка може да ви накара приятно да настръхнете. Това е чуството, което се цели. Четете историите се, защото така ще си помогнете да повярвате в постигането на желанията си. Зареждайте се с положителна енергия. […]

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.