Къде свършва нашата кожа? Къде започва тяхната?

posted in: Life Thoughts | 0

Не е ли всичко свързано с връзките – за които се държим и тези, от които сме се отказали? Човешкото във всеки един отделен духовен съюз. Всяка една е толкова различна от следващата. Че стигаме до точката, в която сме толкова в синхрон със собствения си пулс, че една душа може да влезе в стаята ни и тялото ни да каже съвсем ясно: не, не този. И после, със следващия дъх да влезе друг и усетим как тялото ни сякаш пее една и съща песен с неговата. Толкова сме в правилната си честота, че не ни остава време да усмеем, тези които ни причиняват болка. Но после идват тези, които обичаме толкова силно, че чак ни боли, боли по всички възможни начини,по които не искаме да ни боли, оглеждащи, виждащи себе си в техните очи. 
Къде свършва нашата кожа? Къде започва тяхната? Връзките. Противоречията. Любовта. Припомнят ни за работата, която имаме да довършим и сме отлагали с години. 
Всяка една връзка е красива по своя собствен начин. Някои са объркващи, други сложни, но не са ли ни помогнали да бъдем по-различни, по-добри, по-широки от преди?
Човешко е. Да почитаме, да ценим това време и момента, в който сме решили, че е дошло времето да ги пуснем. 
Всичко е танц. И всички търсим тези, които чуват същата музика като нас.

Юлия Атанасова


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.