Лято, шик и … Алое вера

posted in: Life Thoughts | 0

 

Факт…

с всяка следваща година, от все по-малко се нуждая.

 

По-малко експерименти, по-семпло използване на цветовете и принтовете, по-малко от всичко, което ме разсейва от т.нар. мой стил. И не искам да кажа, че имам нужда от по-малко дрехи или грижа за себе си. Всъщност изглеждам толкова прекрасно, както и преди, вярвам в себе, както и преди (всъщност днес една идея повече 🙂 ), но без основната ми цел да е препускане през всички възможни стилове и серии и ежедневно старание да съм различна.

Представете си, че всяка сутрин започвате нова роля – е, това е почти същото и става доста изморително с времето. Същото надбягване, замисляйки се сега, го отдавам и на неосъзнатостта, на непознаването на самата мен.

 

А осъзнатостта в стила и и грижата за себе си, за която говоря днес е лукс, който най-накрая мога да си позволя. Заслужила съм го. На 20 се променях бързо: мини, винтидж, обем, размъкнати джинси, ту спортно, ту елегантно, днес един парфюм, утре друг…

И един ден времето, в което реших да оставя всички тези експерименти зад гърба си съвсем естествено се появи.  Вече все по – бързо се присъединявам към групата дами, на които се възхищавах преди 10 години. Стилът за тях е естествен процес като дишането!

Какво означава това ли? Ами, да избирам само това, което е най-добро за мен.

 

Научих се не просто да си обличам някакви дрехи, а да изразявам себе си, не просто да се облея в парфюм, а да усещам съставките, ароматите и да търся хармонията им с мен, че не количеството е важно, а качеството….И най-важното – да съм благодарна на тялото си, да се грижа за него – за неговото здраве, свежест, красота.

 

Само така  съм истинска до безкрай. Не благодарение на вталените сака или червеното червило, а благодарение на себе си.

 

Днес, за мен шик е да се усмихвам истински и да се забавлявам.

Шик е уюта и радостта от малките неща.

Шик е успокоението и релакса.

Шик е свободата.

И така вече почти четири десетилетия, с любопитство осъзнавам и творя собствения си шик.

А след любезната покана Judway да присъства на официалното представяне на слънце-защитната серия на LR Health & Beauty

 

 

DSCN0358

 

Си добавих и този:

Шикът е не в лъскавата ми чантичката, а в свежестта и гладкостта на кожата ми.

 

DSCN0361 1

 

 

Грижата за кожата трябва да включва продукти за преди и след излагане на слънце, които освен че предпазват от вредните лъчения, осигуряват интензивна хидратация – свойство, което притежава Алое Вера и затова е ключова съставка в слънцезащитната линия на LR Health & Beauty.

Споделям с вас този мини брой с  последни новини за здрава кожа през лятото, които представиха домакините  г-жа Иванина Донно и д-р Дончо Етугов, и които вярвам, че освен на мен и за вас ще са безценни за щастлив контакт със слънцето :

 

 

 

Автор: Юлия Атанасова

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.