Неделя, денят в който се уча да казвам не

posted in: Life Thoughts | 0

Историята за нямам време.

Най-често си я разказвам в неделя. Когато искам да свърша всичко, за да се подготвя за новата седмица. Да подредя дома, да напазарувам, да си оправя маникюра, да прочета списанието, което вече цяла седмица ме чака на масичката, да  поизляза на разходка, да изкарам време с близките, да отида на йога, да послушам музика, да изгледам филм, да поработя върху хобито си….

Всичко се случва толкова интензивно и бързо и по план, че накрая си  лягам изморена, без да съм усетила това, от което най-много съм имала нужда – да си почина, да се забавлявам истински….

Неделя, денят в който се уча да казвам не, да приоритизирам, да давам възможност на времето да се разтегли, тоест да му се доверя, че има такова за всичко и не е нужно да се изцеждам със собствения си график.

Неделя, денят в който се уча, че всичко зависи от мен. Че не нужно да свърша всичко днес. А да правя нещата в отговор на как бих искала да се чувствам.

Как искате да се чувствате? Какво направихте днес, за да си го подарите?

 

Love, Юлия

Ако темите за жените и хармонията ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група Woman Vibe – Живей.Твори. Повтори – във Facebook ТУК

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.