Не прави предположения!

posted in: Life Thoughts | 0

Да поговорим за промяната? За съдаването на външния свят, който съответства на вътрешния ни. Подсъзнателното проектиране на живота, който отразява този в нас? Да, тогава вместо да обвиняваме изтощението, осъзнаваме, че не е че правим прекалено много, а че просто вършим това, което не ни служи. И когато започнем да се съсредоточаваме върху това, което ни служи, умората изведнъж се разсейва и мъглата се изчиства. Тогава реакциите на другите не ни въздействат така силно и негативните истории, които обикновено ума ни върти намаляват.

Не прави предположения!

Един от най-големите уроци, който уча тази година.

Не предполагай какъв е техният живот спрямо  постовете им в социалните мрежи  и всичко, за което не говорят навън пред хората.

Не предполагай, че той не ти е верен на база на предишния ти опит с други хора.

Не предполагай, че той не те обича, ама истински, само защото не се чувстваш обичана.

Забелязали ли сте, че когато сте под пара, ограничавате предположенията си за другите и просто действате? Че когато очаквате да бъдете обичани, някак си наистина сте..

И после идва въпроса, а дали не саботираме всичко с предположенията си още от самото начало?

Без тях завесата се повдига, мъглата се изчиства и оставаме с това, което винаги сме имали, просто не сме знаели, че е там в  нас.

Доверие.

Love, Юлия

Ако темите за жените и хармонията ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група Woman Vibe – Живей.Твори. Повтори – във Facebook ТУК

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.