Печелите пари, когато продавате неща

posted in: Work Thoughts | 0

„Как се печелят пари от блог?!“

 

Питат ме често напоследък ​. И този въпрос е много объркваща за хората тема, защото мнозина предполагат, че идва голямо богатство от банерите, които виждат да се появяват в някои блогове. Но печалбата от тях е доста незначителна, освен ако не си голям сайт с огромен трафик и не разполагаш с бюджет за насочване на още такъв трафик към себе си.

 

Е, как се печелят пари от блог? Ами не се печелят.

Печелите пари, когато продавате неща.

 

Това е начинът, по който търговията винаги е работила, а тези, които се научават да създават продукти и услуги и как да ги продадат на някой друг, винаги ще бъдат 100 пъти по-успешни от тези, които просто помагат на други хора да продават своите неща.

 

Блогът не генерира пари. Той може да е средство за това. Като модерен магазин. И е начин, по който можете да водите разговор и да дадете на хората реална причина да се интересуват от вас и вашата работа – което е важен предшественик за продажбите.

 

И ако не сте Nike или Amazon, или някой друг с достатъчно голям бюджет за реклама, който  да извадите и бързо да грабнете вниманието на света, то единственото решение, което ви  оставава е да си го спечелите.

 

И в тази връзка – блогът не е продукт, а обещание.

Love,

Юлия Атанасова

 

Каня те да порабим заедно!

Ако и ти си готова за това приключение, заповядай насеминара “Продажбите – избери да светиш”.

 

Запиши се ТУК още сега и виж повече детайли в приложения линк.

 

 

Ако темите за жените в бизнеса и продажбите ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група The World Of A Sales Woman във Facebook ТУК

 

 

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.