Пресечната точка е мотивацията

posted in: Life Thoughts | 0

Моите желания и моите молитви ми припомнят, че съм полезна на света. Защото, когато изчистя желанието в мен, вибрацията ми се променя, променя се от това да искам нещо повече и което разпознавам, като свое. И когато превключа от молитвата към просто да искам това, което искам, тогава моето желание вече е молитвата, която е и моята отдаденост и моето обещание да желая и следвам, това което желая по най-добрия начин.

 

А съвършенството се крие в това понякога да бъдем и леко неразумни, ако желанието ни е да творим – да сме леко луди, различни, да имаме куража да направим промените: като да отложим сватбата, да се качим на сцената, когато не ни очакват, да почувстваме това “Уао” в себе си от решенията, които сме взели. Ако можете да паркирате егото и страха си на местата за гледане, тогава идва най-голямата сладост.

 

9 от 10 души твърдят, че искат да са успешни. Но това не е достатъчно, отиди по-навътре зад този успех, който търсиш. Какво е успех за теб? Твърде много хора изпозват дефиницията за успех на някой друг.

А уточняването на как бихме искали да се чувстваме ни приближава много по-бързо към това, за което сме тръгнали.

 

Чувстваш се заключен в грешната ситуация и не знаеш как да излезнеш? Или може би имаш проект,идея, които искаш да започнеш, но нямаш достатъчно смелост?

 

ПРЕСЕЧНАТА ТОЧКА  Е МОТИВАЦИЯТА

Мотивацията е нашата светлина

 

Желание -молитва -креативност-различност-вибрация – как искам да се чувствам в успеха!

 

Не пропускай да следиш актуалите събития и заглавия в секция Събития и FB страницата Judway.

 

Love,

Юлия Атанасова

Ако темите за жените в бизнеса и продажбите ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група The World Of A Sales Woman във Facebook ТУК

 

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.