Разчистване на енергията

posted in: Life Thoughts | 0

Жените сме свързани с началото, не с края. И затова предпочитаме да се грижим, вместо да изключаме неща от живота си. А това е космическо предизвикателство.  Защото преди да се роди мечтата ни, нещо друго трябва да приключи. И ни се налага да пускаме от време на време, колкото и да ни е трудно.

 

Затова:

Спри да се храниш с негативните новини, прииждащи откъде ли не. Заобикалени сме от тях.

 

Спри да се поддаваш на паниката. Тя никога не е полезна и градивна.

 

Спри депресиращите ежедневни мисли. Тази практика е духовна и изисква отдаденост.

 

Спри да обръщаш внимание на троловете и хейтърите, защото те се хранят с това внимание.

 

Остави страха да се претопи…отбележи и приеми, когато си ядосан, неуравновесен, твърдоглав, импулсивен или прекалено мек, или прекалено силен…и трансформирай тази негативна енергия в градивна.

 

Решавай проблеми, които могат да бъдат решени, не цикли в негативни филми и анализи. Мисли с перспектива за поправяне.

 

Остави вярванията, че трябва да живееш на дребно. Това че други не са успели, не значи, че ти няма да постигнеш всичко, което желаеш.

 

И отпусни синджира … защото когато се изпълни това жалание идва следващото …и така до безкрай и всякакво пресиране е безмислено. Няма как един ден да се събудиш без никакви нови желания. Винаги искаме и има какво още.

 

Избирай чистота и простотата.

 

Остави ограниченията. Всички стари вярвания и ограничения предизвикват единствено битки, не постижения. Да, битките са изкушаващи, защото свикваме да ги водим. По същия начин можем да свикнем и със спокойствието, също както сме свикнали да се въртим във водопада на хаоса.

 

Просто по-леко и релакс. Слушай музика, разжождай се сред природата, търси изкуството. Танцувай, твори, раздавай се за всичко положително, обичай близките си, призовавай радостта във всеки миг, откликвай на страстта, откривай какво обичаш и какво не….

 

Юлия Атанасова

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.